acil yardımmm !!!!

julyan

ne zaman büyüyeceksiniz
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2008
559
9
296
bugün doktora gittim 7 haftalık hamileymişim ulturasyonla altan bakıldı bebek ve kesesi düzgün ama bebek hem hareket etmiyor hemde kalp atışı yok halbuki 1 hafta evel taş düşürüyormuşum acile gittigimde kadın dogumcuda muayne etti kalp atışını görmüştü bebek iyi demişti ama şimdi ne olduda kalp atışını alamadık şaşırdım korktumm acaba bebegime bişimi oldu çokk korkuyorum lütfen arkadaşlar başına gelen varsa anlatsın cumaya tekrar gel kalp atışı alamasak kürtac yapacız dedi acayip korku sardı ya bebegim ölmüşse kötü düşünmek istemiyorum kalp atışını alamamaları normalmi lütfen bilgilendirin

ayyy canım benim umarım yoktur öle bişey de sende bebişini alırsın kucağına bende yeni hamileyim hiç bi fikrim yok ama dua ederim senin için

alttan baktı ve yine de kalp atışını göremedi mi?

Eğer bir yanlışlık yoksa kalp atışı alınmıyorsa dedikleridoğru oluyor,inşallah sorun yoktur ve doktorun görememeiştir diyelim.bu haftada bebekte hareket değil sadece kalp atışı görülür zaten.Sen bol bol dua et inşallah kötü bişey değildir.

ya 1 hafta önce yani bebek 6 hafta lıkken doktor var dedi ama şua an 7 haftalık başka bir doktor yok diyor mümkünmü bana eminmisin geçen hafta kalp atışını duyduguna dedi bende birebir duymadım ama doktor kalbi çalışıyor dedi acilde ama 1 hafta sonra genel konturolde kalp atışı yok deddiler allahım korkuyorum

canım seni korkutmak istemem ama aynı şey benimde başıma geldi bi doktor kalp atışı var dedi 1 hafta sonra lekelenme tarzında kanamam oldu kalp atışı yokmuş nasıl kalp atışı var dediler dedi sonunda kürtaj oldum ama kanaman yoksa bekle derim akrabamızın birinede demişler kalp atışı yok bekledi bir iki hafta kürtaj olmaya gittiği gün kalp atışını gördüler geç döllenme olmuş bence 8 haftaya kadar bekle...

zaten beni korkutan 6 haftada kalp atışı gözüküp 7 . haftada gözükmemesi 5 gün bekleyelim olmasa alalım dedi doktor ama ben inanmıyorum kötü bişi olduguna leke yok agrı yok sadece bulantım var oda ilk günden beri vardıya iştahım açık durmadan yiyorum daha ne diyim kendimi iyi hisediyorum peki neden alınamıyor kalp atışı çocu kişi eger bebek ölmüşşe zehirlenir ayakta duramasın diyor ama bu 2 gün ve sabah kalktım işi güç yaptım yemek yedim ama kendimde moral bozuklugu hariç hiç bişi hisetmiyorum bu normalmi

bebek kalp atışı 7. hftada duyulur,daha önce duymuşsa şimdi duymuyorsa bir sorun olabilir.çünkü vaginal ultrasonla muhakkak duyulmalı.ama sen yinede içini ferah tut

bebek kalp atışı 7. hftada duyulur,daha önce duymuşsa şimdi duymuyorsa bir sorun olabilir.çünkü vaginal ultrasonla muhakkak duyulmalı.ama sen yinede içini ferah tut

inşallah duyulur tekrar kalp atışı allahımdan tek istegim bu

içini ferah tut iyi düşün iyi olsun umarım kötü bişey yyokdur

bugünle kaç gün oldu hala kalp atışı alınamıyor bu 1 haftada gittigim 3 doktor pazartesi bebegi alacaklar dünyam yıkıldı neden ama neden neden çalışmıyor kalbi

bugünle kaç gün oldu hala kalp atışı alınamıyor bu 1 haftada gittigim 3 doktor pazartesi bebegi alacaklar dünyam yıkıldı neden ama neden neden çalışmıyor kalbi

canım yaşadıklarını tahmin edebiliyorum bende 2 kez düşük yaptım ve yapılan tahlillerde kanımda pıhtılaşma sorunu olduğu ortaya çıktı bunla ilgili şu an 21 haftalık hamileyim ve iğne kullanıyorum bunu yaşamış biri olarak sana tavsiyem tromboz paneli ve kromozon testi denilen 2 tahlil var genelde 2.bebekk kaybından sonra yapıyolar ama sen bidaha bu acıyı yaşamadanyaptır bu tahlilleri fiyatı bin lirayı aşıyo fakat tekrar aynı acıyı yaşamaktansa o tahlili yaptırmak iyi olur derim rabbim birdaha böle üzüntü yaşatmasın :Saruboceq:

olan oldu bebegim karnımda ölmüş 13 gündür bebegim ölmüş kürtajla aldılar normalde 2.5 aylık hamileyim ama kalp atışı 7 haftalıken durmuş garip olan ne kanamam oldu ne bebegin kesesi bozuldu ne de eşi sadece kalbi çalışmıyordu bebegi hastanede aldılar ufak bir kavonozda elime verdiler al bunu patalojıye götür dediler ama öyle büyük acı çekiyordum ki yapamadım mezara götürüp bir yere gömdük çok yıkıldım yayalerim umutlarım bitti ona çok alışmıştım şu an karnımda degi lbiliyorum 5 çocugum var ama olsun onu 2.5 ay ben taşıdım elbiseler zıbınlar aldım tekrar anne olacam emzirecem diye içim içime sıgmıyordu ama olmadı çok mutsuzum çok suçlıcak hıncımı çıkaracak kişiler aradım eşime çocuklarıma saldırdım beni çok yordunuz bebek dayanamadı dedim ama olan oldu bebegimi kaybetim gitti bitti çok mutsuzum çokkkkkkkk

doktorunu değiştir ve iyice muayene ol canım biz burdan ne sölersek söleyelim faydalı olamayız snaa..en iyisi yeniden kontrole gitmek
umarım herşey yolundadır

çok üzgünüm geçmiş olsun rabbim diğer evlatlarına ve eşine sağlık versin..
allah rahmet eylesin ne diyelim

çok üzgünüm geçmiş olsun rabbim diğer evlatlarına ve eşine sağlık versin..
allah rahmet eylesin ne diyelim

sagolun ne zaman geçer bu mutsuzlugum bilmem ama içimde hala bebek istegi var ama cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…