• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardımmm

Y_klbk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
1.124
89
113
Merabaaaa herkese hayırlı ramazanlar ben hemen sizden yardım istiyorum Ağustos'un sonuunda evlilik yıldönümümüz var .. Birşeyler yapmayı planlıyorum küçük mektup zarfları yapıp içlerine hayatım canım vs. Bunun gibi sözler yazıcam..başka neler yazabilirim? Fikirlerinize ihtiyacım var .. Veya zarf değilde şöylede yapabilirsin dediğinizde olur ...

Merabaaaa herkese hayırlı ramazanlar ben hemen sizden yardım istiyorum Ağustos'un sonuunda evlilik yıldönümümüz var .. Birşeyler yapmayı planlıyorum küçük mektup zarfları yapıp içlerine hayatım canım vs. Bunun gibi sözler yazıcam..başka neler yazabilirim? Fikirlerinize ihtiyacım var .. Veya zarf değilde şöylede yapabilirsin dediğinizde olur ...

Yardım edelim de sen boşanmamış mıydın kelebek ya ? :44:

Tamam öyleyse, başkasıyla karıştırdım sandım. Kolay gelsin aklıma bir şey gelmedi. :26:

doğru canım yok karıştırmadın .. Düşüncem şu ; geçen sene de fikri burdan almıştım renkli kartonlardan boy boy kalp kesip evin heryerine yapıştırmıştım .. Bu sefer de televizyonda gördüm kağıttan zarf yapıp içlerine yazı yazmayı .. Ama ne yazsam diye tıkandım kaldım .. Yardımınıza ihtiyacım var yani ..

hayatım, canım yazmak biraz basit kaçabilir ancak aşkınızı ve sizi anlatan cümleler yazabilirsin. Senin hazırladığın en sevdiğiniz yemeklerden oluşan güzel bi masa,şık bi kıyafet evin etrafına saçılmış aşk dolu notlar güzel olabilir bence. Evlilik yıldönümünüzün sabahın da ondan önce kalkıp banyoda ki aynaya rujla güzel bi cümle yazabilrsin (bi tanıdığım yapmıştı :) ) şuan aklıma bu kadar geldi.

hayatım, canım yazmak biraz basit kaçabilir ancak aşkınızı ve sizi anlatan cümleler yazabilirsin. Senin hazırladığın en sevdiğiniz yemeklerden oluşan güzel bi masa,şık bi kıyafet evin etrafına saçılmış aşk dolu notlar güzel olabilir bence. Evlilik yıldönümünüzün sabahın da ondan önce kalkıp banyoda ki aynaya rujla güzel bi cümle yazabilrsin (bi tanıdığım yapmıştı :) ) şuan aklıma bu kadar geldi.

inanın kıyafetten dans etceğimiz müziğe kadar herşey hazır .. Sadece ozamana kadar zarflar yapılacak yazılar ne olabilir orda kalıyorum yaaa ;( rujla aynaya yazı da süper fikir çok teşekkür edderim .. Ama yazılar ?

inanın kıyafetten dans etceğimiz müziğe kadar herşey hazır .. Sadece ozamana kadar zarflar yapılacak yazılar ne olabilir orda kalıyorum yaaa ;( rujla aynaya yazı da süper fikir çok teşekkür edderim .. Ama yazılar ?
Güzel soru :) Duygusal bi aşk şarkısı açın alın elinize de kalemi kağıdı sevdiğiniz adamı bugüne kadar yaşadıklarınızı iyi kötü düşünün illa aklınıza bir şeyler gelir bu sırada kağıda da karalayın bir şeyler. Sizin oraya karaladığınız iki satır cümle çok şey ifade eder bence. Ama aklıma gelmez diyorsan da sevdiğin şairlerin şiirlerinden, sözlerinden alıntı yapabilirsin.

ne guzel hersey hazirmis:).bizimde agustos sonu evlilik yildonumumuz ama ben henuz hic bisey dusunmedim:( kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama fotograflar bazi seyleri hatirlamak icin ideal gunluk gibi bisey.oturun bakin ve evliliginizi gozunuzden gecirip carpici guzel komik anlarinizi guzel cumlelerinizle tarihiyle falan yazabilirsiniz.mesela tarihi yazarsiniz surda soyle bisey yasadik soyle dedin soyle mutluyduk yeniden asik oldum soyle komiktik bilmem ne:)okurken anilariniz canlanir:)

Merhaba ben sevgilimle yıldönümümüzde renkli a4 kağıtları alıp kalp şekli çizip emek emek kestim notlar yazdım postitler alıp renkli renkli güzel sözler yazdım bazen içimden gelen şeyler bazen anılarımızı bazen şarkı vs bazılarını da numaralandırdım 1 numara 2. numarayı bul gibisinden bir sürü yazdım 200-300 tane kalpli kutu alıp ona koydum içine sevdiği küçük çikolatalardan alıp koydum fotoğrafımızı çıkarttım arkasına not yazdım ve uzunca bir mektup yazıp koydum ha bide parfüm sıktım :1::1: bilmem yardımcı olabildim mii.. Bir de duymuşsunuzdur 365 gün notları var hazır onlar da güzel..

cnm ben ılk evlılık yıldonumumuzde gıttım kırmızı kalplı balon konfetı renklı tul kurdedeler ve kalplı kucuk not kagıtları aldım:1: esım uyurken (ayyy ne streslı uyancak dıye ama allahtan cok yoruldugu ıcın derın uyur) balonları tavana yapıstırdım sankı ucan balon gıbı gorundu:27: kurdedelerı balona bagladım kucuk kalplı not kagıtlarının herbırıne senı sevıyorum cunku; dıye onu sevıs nedenlerımı yazdım kucuk kucuk cumlelerle yaklasık 50 balon vardı sabah bır uyandı sevdıcegım etragfı balonlarla kaplı o olayın sokunu yasarken konfetıyı patlattım ayyyy pek guzeldı bu sene ne yapıcam bılemedım:1::1::1:

Back
X