- 26 Temmuz 2023
- 48
- 11
- 8
- 33
- Konu Sahibi Nemesiss10
Kızlar merhaba, az önce erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı gibi,, bunun hata olma ihtimali var mı acaba yoksa erken diye mi çizgi silik çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka test yok mu ? Başka varsa tekrarla. Ben emin olmak için 3 test yapmıştım. 2si aynı marka 1i farklı markaKızlar merhaba, az önce erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı gibi,, bunun hata olma ihtimali var mı acaba yoksa erken diye mi çizgi silik çıkıyor Eki Görüntüle 3286141
Henüz gecikmedi 3 gün var adetime, öylesine yaptım testi de durup dururkenNe kadar gecikti adetin
Direk kan mı versem acaba daha mı isabetli olurBaşka test yok mu ? Başka varsa tekrarla. Ben emin olmak için 3 test yapmıştım. 2si aynı marka 1i farklı marka
Hayır boşuna kendini deldirip kanını eksiltme. Evde kesinleştirip öyle gitmeni tavsiye ediyorumDirek kan mı versem acaba daha mı isabetli olur
Dedim ya öylesine yaptım başka da test almadımHayır boşuna kendini deldirip kanını eksiltme. Evde kesinleştirip öyle gitmeni tavsiye ediyorumyok mu başka test evde ?
Yarın alıp deneyin. En azından varsa koyulaşma görürsünüz. Gönlünüzce olsun inşallahDedim ya öylesine yaptım başka da test almadım![]()
Amin çok teşekkür ederimYarın alıp deneyin. En azından varsa koyulaşma görürsünüz. Gönlünüzce olsun inşallah![]()
O ihtimal herzaman var.Kızlar merhaba, az önce erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı gibi,, bunun hata olma ihtimali var mı acaba yoksa erken diye mi çizgi silik çıkıyor Eki Görüntüle 3286141
Doğru ama beklenen ve istenen olunca insan istiyor ki hata olmasınO ihtimal herzaman var.
En iyisi beklemek boş yere umutlanmamak için.
Benim de aynı böyle çıkmıştı 3 gün önce, yarın kqn verin pozitif gözüküyorKızlar merhaba, az önce erken gebelik testi yaptım silik bir şekilde ikinci çizgi çıktı gibi,, bunun hata olma ihtimali var mı acaba yoksa erken diye mi çizgi silik çıkıyor Eki Görüntüle 3286141
umarımBenim de aynı böyle çıkmıştı 3 gün önce, yarın kqn verin pozitif gözüküyor