Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu gün rejime başladım 107 kiloyum hedefim 55 ne kadar rejim yapsamda yavaş veriyorum metobolizma sorunum var metobolizmamı hızlandırmak için ne yapmalıyım ?
diyetisyene mi git diyosun107 den 55 e bi uzman eşliğinde düşseniz keşke.
yani. daha sağlıklı olmazmı? 3-5 kilo değil çünkü vermek istediğinizdiyetisyene mi git diyosun
bol bol su iç, ilk başlarda anlamıcaksın ama sonrada farkediceksin aslında metobolizma için suyun nasıl önemli olduğunu canım, suyu yudum yudum bol bol iç
107 CİDDİBİR FAZLALIKkızlar bu gün rejime başladım 107 kiloyum hedefim 55 ne kadar rejim yapsamda yavaş veriyorum metobolizma sorunum var metobolizmamı hızlandırmak için ne yapmalıyım ?
107 CİDDİBİR FAZLALIK
obazite olarak değerlendiriliyor
tek başına yardım almadan çözebilceğine inanıyormusun
daha önce denedin ve başarılı oldun mu
insülün direnci gibi birtakım testler yaptırdınmı
rejimle çözmek konusunda ben çok ümit göremedim
profesyonel bir yardım almalısın
ayrıca bunu başardığında
spor da yapmış olmayı dileyeceğine emin ol
o nedenle mutlaka spor yaparak zayıfla
yürüyüşle bile olsa spor a başla
verilen kiloların ardından sarkma sorunlarını en aza indirmek için spor şart
geçmiş olsun
haberlerini bekliyorum
Spor 3 ana 3 ara ogun ve duzenli beslenin abur cubur kesin olarak birakin gunluk sut yogurt muhakkak ogunleriniz protein vitamin agirlikli olsun. Birden kismayin vucudunuz kendini korumaya alir hic veremezsiniz mesela bol yesillik salata tuketin. Boyunuzu bilmiyorum ama evet diyetisyen destegi iyi olabilir ama oncesinde diyetisyene para akitma aile hekimine git testler yaptirsin hormonlar vs duzensizlik var mi ona gore . Bir de burda diyet topici var orda diyetgruplari cuma yarismalari var sagolsun arkadaslar kaptanlarimiz ilgili sende gel. Seni motive edeceklerdir hergun ne yedigini yaziyorsun kaptanimiz uyariyir seni.
Ben sana aktif olarak yardim edebilirim.geçen yil 20 kilo verdim.birkismini aldim malesef ve yeniden kollari sivadim.15 kilo vericem.istersen bu yolda beraber devam edebiliriz.cok azimliyimdir ben .birbirimize destek oluruz.kızlar bu gün rejime başladım 107 kiloyum hedefim 55 ne kadar rejim yapsamda yavaş veriyorum metobolizma sorunum var metobolizmamı hızlandırmak için ne yapmalıyım ?