sevgilimle dün aramızda bir tartışma geçti, okuldan yakın bi erkek arkadaşımla dün alkollü bi mekana gittik ve bunu arkadaşım yaptığı checkinde beni etiketlemesiyle öğrendi. ben sevgilime nerde olduğumu söylememiştim çünkü bir süredir pek şurdayım burdayım mesajları atmıyorduk. sınavlardan dolayıda pek birbirimize vakit ayıramamıştık. check ini gördü ve aşırı sinirlendi bana baya ağır konuştu ben hatalı olduğumun farkındayım fakat olay tamamen dalgınlığıma geldi kafam sürekli sınıfı geçecekmiyimdeydi dünde bi sınavdan çıkmıştım zaten tamamen bunu düşünüyordum çocukla mekana da çocuğun karnı aç olduğu için gittik gitmişkende ben bi bira içtim yalnızca. normalde ona bakkala bile giderken haber veririm ama dediğim gibi çok dalgındım ve inanın bile isteye böyle bişey yapmadım gece tartışırken en son çok kötü hissettiğini adam yerine konmadığını ve daha önce ben bi ihanete uğradım bu beni sarstı diyerek baya üzerime geldi sosyal ağlardan fotoğraflarımızı sildi. ne hissettiğini bilemiyorum benden konuşmamamı istiyor ve bende hiç mesaj atmıyorum ona en son konuşmak istersen yazarsın dedim. FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR NE YAPMALIYIM SİZCE AYRILIR MI?