Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsunuzMerhaba arkadaslar 4 aylık evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz..Bu ay 17 kasımda regl im başladı..normal adet dönemım gibi 6 gün sürdü temizlendim..birliktelik yaşadim ve 2 gün sonra kanamam lekelenme şeklinde yine oldu.ardından yine temizlendim..beraberlık yasadım ve 1 gün sonra normal adet gibi kanamam oldu.Beta hcg baktırdım 13.49 çıktı aradan 2 gün geçti yine beta ma baktirdim 15.49 çıktı sizce bu neyin nesi çokmu erken baktiriyorum ???
muhtemelen kimyasal gebelik. 2 günde 2 kat artması gerekirdi. Geçmiş olsnMerhaba arkadaslar 4 aylık evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz..Bu ay 17 kasımda regl im başladı..normal adet dönemım gibi 6 gün sürdü temizlendim..birliktelik yaşadim ve 2 gün sonra kanamam lekelenme şeklinde yine oldu.ardından yine temizlendim..beraberlık yasadım ve 1 gün sonra normal adet gibi kanamam oldu.Beta hcg baktırdım 13.49 çıktı aradan 2 gün geçti yine beta ma baktirdim 15.49 çıktı sizce bu neyin nesi çokmu erken baktiriyorum ???
Kimyasal gebelik yaşıyorsunuz yakın zamanda adet olursunuzMerhaba arkadaslar 4 aylık evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz..Bu ay 17 kasımda regl im başladı..normal adet dönemım gibi 6 gün sürdü temizlendim..birliktelik yaşadim ve 2 gün sonra kanamam lekelenme şeklinde yine oldu.ardından yine temizlendim..beraberlık yasadım ve 1 gün sonra normal adet gibi kanamam oldu.Beta hcg baktırdım 13.49 çıktı aradan 2 gün geçti yine beta ma baktirdim 15.49 çıktı sizce bu neyin nesi çokmu erken baktiriyorum ???
Kimyasal gebelik yaşıyorsunuz yakın zamanda adet olursunuz
Kimyasal gebelik ama yükselmeye devam ederse dış gebelik de ola bilirMerhaba arkadaslar 4 aylık evliyim bebek sahibi olmak istiyoruz..Bu ay 17 kasımda regl im başladı..normal adet dönemım gibi 6 gün sürdü temizlendim..birliktelik yaşadim ve 2 gün sonra kanamam lekelenme şeklinde yine oldu.ardından yine temizlendim..beraberlık yasadım ve 1 gün sonra normal adet gibi kanamam oldu.Beta hcg baktırdım 13.49 çıktı aradan 2 gün geçti yine beta ma baktirdim 15.49 çıktı sizce bu neyin nesi çokmu erken baktiriyorum ???
Normal gebelik olma ihtimali nedir peki ? Birde bu dediğiniz şeyler tehlikelimi ?Kimyasal gebelik ama yükselmeye devam ederse dış gebelik de ola bilir
Kimyasal gebeliğin bir tehlikesi yok normal adet görüp atıyorsun ama dış gebelik erken tedavi edilmezse kötü sonuçlar doğurma bilirNormal gebelik olma ihtimali nedir peki ? Birde bu dediğiniz şeyler tehlikelimi ?
Korkulacak bir durum yok kan takip edin değerleriniz artarsa hamileliğiniz devam ediyor demektir inşalllah da öyledir.eğer kimyasal ise adet olursunuz .üzülmeyin şanslısınız kimyasal gebelik geçirmen senin yumurtalıklarının sağlıklı,tüplerinin açık, eşininde sağlıklı olduğunu gösterir. Adet olmazsanız doktorunuza başvurunKesinmi yani 3-4 gunluk dür belki beta bu yüzden yavas artiyodur.. kimyasal ise korkucak bişi varmı ne yapmam gerekiyor