Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım benim bi derdim var hiç bi arkadasıma anlatamadığım anlatmaya calıstığımda beni tersleyen yanıtlarla cevap vermeye çalıstıkları için sıkıntıdan yüzüm gülmüyor o kadar dert ettim ki bu yüzden sizinle paylasmak istedim yardım ederseniz çok sevinirim.Ben eski erkek arkadasım ve bi diğer arkadasım arasında kaldım.Öncelikle diğer arkadaşım dediğim kişiden bahsediyim Ahmet arkadasımın abisi öyle tanıdım onu bir kaç senedirde arkadaşız bana daha önce açılmıştı fakat ben o zamanlar hala (birazdanda bahseceğim eski erkek arkadaşım) Cem'i sevdiğim için reddetmiştim.Şimdi 5 aydır nerdeyse haftanın 5 günü konusuyoruz ama resmi bi sekilde hep bi mesafe saygı çerçevesi içindeyiz kendisi şehir dısındaydı bi hafta sonra gelicek.benimle gerçekten konusmak istediğini anlıyorm ve bu hosuma gidiyor muhabbet etmekte sıkıntı yaşıyoruz muhabbetimiz bi süre sonra tıkanıyor o halden sonrada çok sıkılıyorum konuşmaktan. Benimle hiç bir şekilde duygusal anlamda konusması olmadı onu reddettikten sonra doğal olarak Ahmet'le böyle bi durum içindeyiz.
Gelelim Cem'e
Cem benim 3 seneyi birlike geçirdiğim eski erkek arkadaşım bir çok şey paylaştığım dısardan pek uyumlu bi çift gözükmesek bile kendi aramızda iyiydik. Ben Cem'i hayatımdan çıkardım değim anda tekrardan girdi sevgili kesinlikle değiliz sadece konuşuyoruz yani buna tabiki ben müsade ettim şu anda onunla konusurken bazen çok mutlu oluyorum ama konusmadığımız zamanlarda ona karsı bir memnuniyetsizlik huzursuzluk ve güvenmeme durumu var bu durumda sağlıklı olan ne taraf ?
Ahmet tarafındada cekindiğim konular var mesela ilki cok tutucu bi ailesi var benim ailemde ucuk kaçık bi aile değil ama fazlasıyla tutucu olduklarını içlerine girmeden uzaktan bile anlayabiliyorum ve korkuyorum.
İkincisi biz Cem'le uyumlu bi çifttik daha öncede dediğim gibi hani dısardan ne göründüğü ne düşünüldüğünü hiç umursamadan konuşuyorum gerçekten mutluydum yanında, basımı omuzuna koyduğumda gerçekten içim huzur doluyordu acaba Ahmette aynı seyleri hissedermiyim ?biliyorum bunu yaşamadan asla bilemem ona neden şans vermiyorum bunuda söyliyim Cem çok kafamı karıştırıyor. 😕
Cemi tanıyan gören arkadaslarımın çoğu Asla! diyor! Karakteri kötü değil kesinlikle ama o büyüyememiş bir ergen gibi ben daha ağır başlıyım sanırım yakıştıramadıkları nokta bu.
Ve Cem benim kafamı nasıl karıştırıyor bu konuya gelirsekte Cemle aynı şehirde olmamıza rağmen ne zaman görüşelim dese onu kıramıyacağımı bilmesine rağmen sadece beni çok sevdiğini telefonda konusurken dile getiriyor özledim diyor görüşmeyi dile bile getirmiyor.
Şu anda onu istemiyorum net olarak söyleyebiliyorum ama bunu ona söyleyemiyorum bu nasıl ?
Sizce ne yapabilirim gerçekten yardım ederseniz çok sevinirim.