Acil yazın kızlar

cocostarpasta

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
96
64
18
32
6 hafta 4 günlük gebeyim. Şu an tam adet olma zamanımdı. 2 gündür nadirde olsa kahverengi sümüksü birşey gelior peçeteye. Bugun de kılcal damar gibi ince bir sızı geldi. Ben adet olurken genelde burnumda olur bu silerken gelir. Burnumu da sildim geldi. İdrardan sonra da geldi. Sizce nedir bu? Çarşamba kontrolüm vardı daha mı önce gitmeliyim?

Adet dönemlerinde bu tarz lekelenmeler normal kabul ediliyor ama ben asla Çarşambayı beklemez hemen bir doktora giderdim. Kese etrafında kanama alanı falan varsa progestana başlanır

6 hafta 4 günlük gebeyim. Şu an tam adet olma zamanımdı. 2 gündür nadirde olsa kahverengi sümüksü birşey gelior peçeteye. Bugun de kılcal damar gibi ince bir sızı geldi. Ben adet olurken genelde burnumda olur bu silerken gelir. Burnumu da sildim geldi. İdrardan sonra da geldi. Sizce nedir bu? Çarşamba kontrolüm vardı daha mı önce gitmeliyim?
Bencede çarsambayi beklemeyin kahverengi leke görmüşsünüz cünkü

Gebeliğin ilk haftalarında açık pembe yada kahverengi akıntı tarzı lekelenmeler hafif kramplar normal karşılanıyormuş bende 6. Haftadayım şuan 4. Haftamdan itibaren kanamalarım oldu kan rengi kırmızıya dönmedikce ve ağrılar sürekli olmadıkca sorun olmadıgını söyluyor doktorum tabi siz yinede bir doktorunuza danışın derim progestan kullanmıyorsanız eğer progestana başlatır büyük ihtimalle eğer çok gerekli görürse proluton iğnesi yapıyorlar korkma ve stres yapmamaya çalış çünkü stresde kasılmalara neden olabilir ben 6. Haftadayım ve hala lekelenmeler şeklinde ağrıyla birlikte gelen kanamalarım oluyor miktarı bir iki damla miktarı artmadıkca yada pıhtı şeklinde olmadıkca içini rahat tut ve olumlu düşün :) ben öyle yapmaya çalışıyorum yinede tabi bir doktoruna danış çünkü insan sürekli endişe duyuyor anlayabiliyorum seni inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur iyi günler dilerim :))

Back
X