Acil yorumlariniza ihtiyacim var evlilik gorusmesi yaptigim adam

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Hanımlar ocagin ilk haftasi biriyle tanistim yasadigim sehirde benim gibi bosanmis cocugu var annesiyle yasiyor cocuk.adam 29 yasinda yakisikli boylu poslu etkilendim yaklasik iki hafta telden daha sonra yuzyuze gorustuk gercekten kendisine,birseyler hissettim hoslandim dis gorunusunden hayata bakis acimizda ayni mesela o da muhafazakar benim gibi.bana kurdugu cumleleri hala etkiliyor o da olumluydu ilk gorusme sonrasinda.neyse ben 20 gun yurtdisina cikmam gerekiyordu ve gelincede 1 hafta kadar yine sehir disi yapmam gerekiyordu. Bu adam bigun bana yazdi ki benim zaman kaybina tahsmmulum yok bir de maddi olarak denk degiliz. Bende yo ll verdim istemeyene. Maddi olarak denk olmayisimiz guyaa biz zenginmisiz.bnm duzenli gelirim var ama harcligim olacak kadar dort katli mustakil e vde yasiyoruz babam kariyerli onun ailesine gore bunlari sorun yapti.yani sudan sebepler iste...Neyse bu adam Bugün bana gerivites yaptı diyor ki ben seni sevmistim yanlis yaptim sabirsiz davrandim senin gibi iyi bi insani birakmakla hata ettim goruselim uygunsa netlestirelim istisare edelim diye açık acik yaziyor ne yapmam mantikli olur siz ne yapardiniz

Bence karşınızdaki kişi emin değil. Bir de çocuğu var. Eğer siz bekarsanız sorun yaşayabilirsiniz. Foruma bir bakın derim. Ne sıkıntılar çıkıyor. Böyle bir adam en ufak sorunda yine geri vites yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…