Acil yorumlariniza ihtiyacim var lutfen...

cnm bence sen ne olur ne olmaz doktora gidene kadar yine kendine dikkat et, agir falan kaldirma, ilac kullanma, doktora gittiginde de zaten kandan hamilelige bakarlar. bir de vucudun hamile kalmaya calismis ama basaramamis da olabilir, yani adetin gecikmesi ve sonrasinda olan sey, gerci daha sancili olur demislerdi ama bilemiyorum. genelde boyle olan bi kac ayi hamile kaldigin ay takip edebilirmis :) bir arkadasimin basina gelmisti. hadi hayirlisi.

cnm bence sen ne olur ne olmaz doktora gidene kadar yine kendine dikkat et, agir falan kaldirma, ilac kullanma, doktora gittiginde de zaten kandan hamilelige bakarlar. bir de vucudun hamile kalmaya calismis ama basaramamis da olabilir, yani adetin gecikmesi ve sonrasinda olan sey, gerci daha sancili olur demislerdi ama bilemiyorum. genelde boyle olan bi kac ayi hamile kaldigin ay takip edebilirmis :) bir arkadasimin basina gelmisti. hadi hayirlisi.

canim dedigin dikkat ediyorum ama yinede kafam hic rahat degil yani...benim kuzenim dusuk yapti once lekelenme oldu sonra kanamasi oldu sancili ve bole parca dustu...benden bunlar yok, yani sadece bi kac gunu damla seklinde lekelenme oldu gunluk pedde ve sonra tamamen kesildi...benim normalde adetimden once goguslerim agrir su anda hicbir sey yok sadece kasiklarimda hafif agri adet sancisi degil ama...belim cok agrio her gun!!!
bulantida yok...saskinim...:44:

Back
X