1 yıllık evliyiz sürekli kavga ediyoruz en son bugun kavga ettik eşim öğlen kahvaltıya geldi bn evde olunca tek kalmayım diye kahvaltıya gelir beraber khvltyı hazrlamaya başladık sonra bn bi kaç ters cevap verdim o da niye surat asıyosun dedi reflüsü azıyormuş bn surat asnca o yuzden kahvaltyı bıraktı bn yemiycm dedi salona gecti gel dedim yok sen ye bn sinirlnnce reflm azıyo sen ye yemezsen öğle arasnda gelmem dedi yemdm bnde arkdsı ardı ünivden bulndgmz sehre gelmiş görüşmk istymş bni öpüp aceleyle cıktı bnde sinir oldum telle aradım arkdsnn yannda nasl bunu yaprsn bna nasl arkdsnı bana terch edrsn dedim o hiç sesni çkrmdı arkdsı var diye sonra biraz zamn gecnce tatszlk çıkmasn dedim aradm güzelce konuştum güzel msj attm oralı olmdı 4 gibi işi biter normlde aradı bni bişy lazm mı dedi yok dedim bn evin yaknlarnda taklcam madem arkdslrmı senden daha çok önemsiyorum gör ozmn dedi bnde sinir oldm sürekli aradım telle kızıp hakaret ettm bn seni beklyrm sabahtan aksama kadar dedim o da bekleme git o zamn başma kalkacaksan dedi tmm biletmi al aksam gidyrm dedim o da gidersen boşanmak istdgni düşnrm dava acarm dedi aç dedim valzleri hazrldm ama sonradan pişman olmktn korkyrm çok severk evlendk böyle her gün kavgaylada gecmiyor