- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
- Konu Sahibi Vintageseven
kızlar dişim çok kötü çok ağrıyor herhangi bir müdahale yapılsa gebelik varsa bir zararı olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bata ne kadar varkızlar dişim çok kötü çok ağrıyor herhangi bir müdahale yapılsa gebelik varsa bir zararı olur mu
Test yaptın mı
bir ablamın dişinin çok ağrıdıktan sonra hamile olduğunu öğrendiğini biliyorum, ilk bebeğinde öyle olmuş, ikincide dişi ağrımaya başlayınca tahmin etmiş doğru cıkmış, ama onun normlde dişi ağrımazmıs :) inşalllah seninde vardır cnım görüyorum seni forumda dualrımda sende varsın tabi tüm isteyenlerde.
teşekkür ederim tatlım herkeste belli olmuyor hemen tabi bünyeden yumurtlamadan farkediyo ama benim mesela adetten 2 gün önce belli oldu pozitifti ama kimyasal oldu malesefAy gerçekten mi inşallah benimde öyledir canım benim çok teşekkür ederim bende senin için çok dua edicem![]()
tatlım çok takma kafana gelirse de üzülme, benim bu 3. ayım kmyasaldan sonra bu ay önce lekelenme oldu ki hiç olmzdı öyle çok umutlandım sonra geldi. şimdi ki adetim 25-26 nisan. şuanda biraz mantar olduğumu hissediyorum kşıntıvar korkuyorum açıkcası olursa bişey olur mu diye ama olcksa Rabbim korur zaten.Hayırlısı böyleymiş canımBugün adet olacakmışım gibi ağrı var gidiyorum bakıyorum bişe Yok ara ara ağrı geliyor
inşallah seninde vardır kuzum, yumurtlamam biteli 3 - 4 oldu diye tahmin ediyorum ama hayırlısı.Aynen kafaya takmicakmışsın zaten hadi ya rabbim korur onu inşallah bebiş vardır![]()
inşallah canım sende haber ver inşallah gelmez vardır bebeğinGelişmlerden haberdar et beni canım![]()