Acil

Vintageseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
1.916
1.299
83
kızlar dişim çok kötü çok ağrıyor herhangi bir müdahale yapılsa gebelik varsa bir zararı olur mu

bir ablamın dişinin çok ağrıdıktan sonra hamile olduğunu öğrendiğini biliyorum, ilk bebeğinde öyle olmuş, ikincide dişi ağrımaya başlayınca tahmin etmiş doğru cıkmış, ama onun normlde dişi ağrımazmıs :) inşalllah seninde vardır cnım görüyorum seni forumda dualrımda sende varsın tabi tüm isteyenlerde.

Test yaptım üç gün önce birşey çıkmadı eşimin arkadaşı eczacı bir hafta geçmesi gerekmiş o testler için öyle demiş

Ay gerçekten mi inşallah benimde öyledir canım benim çok teşekkür ederim bende senin için çok dua edicem

Ay gerçekten mi inşallah benimde öyledir canım benim çok teşekkür ederim bende senin için çok dua edicem
teşekkür ederim tatlım herkeste belli olmuyor hemen tabi bünyeden yumurtlamadan farkediyo ama benim mesela adetten 2 gün önce belli oldu pozitifti ama kimyasal oldu malesef

Hayırlısı böyleymiş canım Bugün adet olacakmışım gibi ağrı var gidiyorum bakıyorum bişe Yok ara ara ağrı geliyor

Hayırlısı böyleymiş canım Bugün adet olacakmışım gibi ağrı var gidiyorum bakıyorum bişe Yok ara ara ağrı geliyor
tatlım çok takma kafana gelirse de üzülme, benim bu 3. ayım kmyasaldan sonra bu ay önce lekelenme oldu ki hiç olmzdı öyle çok umutlandım sonra geldi. şimdi ki adetim 25-26 nisan. şuanda biraz mantar olduğumu hissediyorum kşıntıvar korkuyorum açıkcası olursa bişey olur mu diye ama olcksa Rabbim korur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…