Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi baktık anlarız neden öyle diyorsun bize malum olyor diye düşünülüyor heraldeBir sürü sebebi olabilir. Nereden bilelim ki ?
Aklına a' sı takılan konu acıyor.
evli degilim 20yasında genç kızım idrar yolunu temizlemesi için içtim 5 gün boyunca hap seklide olanlardan büyük gecikince de sordum fikir alayım netten bkmayayım diye
Bir çok antibiyotik adet geciktirme yapar. Ama sanki korkunuz bu değil gibi geldi bana. Bende yanlış anlıyor olabilirmevli degilim 20yasında genç kızım idrar yolunu temizlemesi için içtim 5 gün boyunca hap seklide olanlardan büyük gecikince de sordum fikir alayım netten bkmayayım diye
yani fikir alıyorum intertten bakıyorum hep gebelik diyor bende en son çRe buraya yazdım ki fikir sahibi olayım
yani fikir alıyorum intertten bakıyorum hep gebelik diyor bende en son çRe buraya yazdım ki fikir sahibi olayım
ben evli degilim bakireyim diyorumTamam işte doğru yazmış olsaydınız o zaman şüphe ettiğiniz şekilde yorumlar gelirdi. Gebelik şüpheniz varsa test yapın. Gebelik varsa da antibiyotik çoğu bebeğe zarar vermiyor. Hamile olduğunu bilmeden çok kişi antibiyotik kullanıp sağlıklı gebelik geçiriyor. Tabi bu demek değil ki antibiyotik gebelikte kullanılır. Gebelikte kullanılan antibiyotikler farklı oluyor. Bende bu kadar açıklamayı niye yaptıysam artık![]()
Orasını anladım zaten ... Ben öyle bir korkun varmış gibi hissettigm için öyle dedim. Neyse adet gecikmesi olabilir. Google'a antibiyotik adet gecikmesi yapar mı diye yazın ya da ilacın ismini yazıp gecikme yapar mı diye yazın karşınıza çıkar. Bir süre daha gelmezse doktora gidin belki başka bir problem vardır. Geçmiş olsunben evli degilim bakireyim diyorum