• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil

mnnkkzm

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
31
4
16
30
arkadaslar bn idrar yollarım enfeksiyon kapmıştı 5 gun antibiyotik kullandım adet gunum gecti ilaç yuzune mi

evet antibiyotik ve bazı ağır ilaçlar adette gecikmeye sebep olabilir bı 10gune kadar .

Dertleneciginize gidin bi test alın yapın .
Gebelik şüphesi varsa açıklığa kavuşur.
Yoksa drunuza soylersiniz.

evli degilim 20yasında genç kızım idrar yolunu temizlemesi için içtim 5 gün boyunca hap seklide olanlardan büyük gecikince de sordum fikir alayım netten bkmayayım diye

evli degilim 20yasında genç kızım idrar yolunu temizlemesi için içtim 5 gün boyunca hap seklide olanlardan büyük gecikince de sordum fikir alayım netten bkmayayım diye

bazı ilaçlar bunu yapar evet.
sıkıntı etmeyin muhtemelen gecikse de görürsünüz adetinizi.
olmadı doktora gidersiniz.

Bir çok antibiyotik adet geciktirme yapar. Ama sanki korkunuz bu değil gibi geldi bana. Bende yanlış anlıyor olabilirm

yani fikir alıyorum intertten bakıyorum hep gebelik diyor bende en son çRe buraya yazdım ki fikir sahibi olayım

Tamam işte doğru yazmış olsaydınız o zaman şüphe ettiğiniz şekilde yorumlar gelirdi. Gebelik şüpheniz varsa test yapın. Gebelik varsa da antibiyotik çoğu bebeğe zarar vermiyor. Hamile olduğunu bilmeden çok kişi antibiyotik kullanıp sağlıklı gebelik geçiriyor. Tabi bu demek değil ki antibiyotik gebelikte kullanılır. Gebelikte kullanılan antibiyotikler farklı oluyor. Bende bu kadar açıklamayı niye yaptıysam artık :işsiz:
yani fikir alıyorum intertten bakıyorum hep gebelik diyor bende en son çRe buraya yazdım ki fikir sahibi olayım

Tamam işte doğru yazmış olsaydınız o zaman şüphe ettiğiniz şekilde yorumlar gelirdi. Gebelik şüpheniz varsa test yapın. Gebelik varsa da antibiyotik çoğu bebeğe zarar vermiyor. Hamile olduğunu bilmeden çok kişi antibiyotik kullanıp sağlıklı gebelik geçiriyor. Tabi bu demek değil ki antibiyotik gebelikte kullanılır. Gebelikte kullanılan antibiyotikler farklı oluyor. Bende bu kadar açıklamayı niye yaptıysam artık :işsiz:
ben evli degilim bakireyim diyorum

ben evli degilim bakireyim diyorum
Orasını anladım zaten ... Ben öyle bir korkun varmış gibi hissettigm için öyle dedim. Neyse adet gecikmesi olabilir. Google'a antibiyotik adet gecikmesi yapar mı diye yazın ya da ilacın ismini yazıp gecikme yapar mı diye yazın karşınıza çıkar. Bir süre daha gelmezse doktora gidin belki başka bir problem vardır. Geçmiş olsun

Back
X