• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim ağzında yara

ainamotzsilypeels

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2024
97
50
8
merhabalar öncelikle herkese, 20 yaşındayım. benim ergenliğe girdiğimden beridir geçmeyen bir enfeksiyonum var. belirgin kötü kokusu olmasa da yoğun kıvamlı, sarı-beyaz arası kaşıntısız ama ara sıra yanma yapan. bazen de kasıklarımda ağrı oluyordu. 17me geldiğimde tak etti artık canıma doktorlara gitmeye başladım. çok fazla ve değişik bir sürü ilaç ve fitil kullandım. hep enfeksiyon olduğu düşünülüp antibiyotik bazen de mantardır belki diye antifungal verip verip yolladılar. borik asit fitil, probiyotik ne var ne yok her yolu denedim ama geçmedi hiç akıntım. doktorlar tarafından hiç kale alınmadım doğru düzgün. 2-3 tanesi muayene bile etmediler. neyse bunlar artık önemli değil. en son karışık bi tedavi uygulanmasına rağmen geçmeyince ilk defa kültür testi alındı devlette. kültür testinde üreme görünmüyordu, bol laktobasili ve lökosit görüldü. doktor neye göre karar verdi anlamadım e.coli dedi antibiyotik yazıp gönderdi beni. içim rahat etmeyince bir hafta sonra özele gittim orada bir kültür daha verdim orada da üreme olmadı. özeldeki doktor rahim ağzında yara var dedi senin akıntın ondan kaynaklı dedi dondurursak rahatlarsın dedi. şimdi içim hala hiç rahat değil. üreplazma-mikoplazma olabilir mi onlar kültürde üremiyormuş. eğer bakteri kaynaklı bir enfeksiyon varsa dondurma işlemi bir işe yaramaz sanki. bir de devletteki doktor yara olsa bir hafta önce bana rahim ağzında yara var demez miydi? ama aynı doktor üreme olmayan kültür için e.coli antibiyotiği de yazdı emin olamıyorum. bir de bir kere birlikteliğim oldu, ben de onun ilk seferiydim. yine de hpvden korkuyorum. smear pap testi vermek istiyorum ama devlete de gidecek doktor kalmadı. diğer hastaneler içinse 3-4 saatlik yol gitmem gerekiyor il değiştirip. akıntımın sebebi rahim ağzındaki yara mıdır ki sadece. iki tane kültür testinden biri yanlış desek diğeri de aynı çıkmaz ki. bir de bir aydır idrarımı yapınca bitmeme hissi oluyor, tahlil verdim kültür verdim yok bir şey çıkmıyor. kafayı yemek üzereyim türkçe yabancı makaleler okuyorum direkt googleden bakmak yeterli bilgi sağlamıyor hiçbir şekilde. tek istediğim sorunun gerçekten ne olduğu ve hangi tedavi iyileştirir beni çok yoruldum tedavi olamadıkça korkularım da büyüyor ya geri dönülmez bir hastalığa gelişirse diye. kriyoterapi yaptıran var mı rahim ağzındaki yara için. sizin şikayetleriniz neydi ve geçti mi dondurmayla

Son düzenleme:
Back