Acil

eminesut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
47
-1
1
25
Merhaba ablalarım kardeşlerim. Ufak bişey sorucam. Psikolojik olarak mide bulantısı baş dönmesi veya karın kasık ağrısı yaşanabilen bir durummu?

Önden birleşme yaşamadım analdan oldu içime değil zemine boşaldı bu birçok kez oldu ama rahmimde büyüme hissediyorum mide bulantım karın ağrım da var aynada karnıma bakıyorum alt kısım şişmiş gibi. Hamile olabilir miyim acaba? Nolur yargılama❤️

Önden birleşme yaşamadım analdan oldu içime değil zemine boşaldı bu birçok kez oldu ama rahmimde büyüme hissediyorum mide bulantım karın ağrım da var aynada karnıma bakıyorum alt kısım şişmiş gibi. Hamile olabilir miyim acaba? Nolur yargılama❤️
Ve anatomi koşarak uzaklaştı

Ama zevk suyu öne gitmil veya sperm öne gitmiş olsa da mı kalamam nolur dalga geçme size ihtiyacım var kuruntular öldürcek beni net düşüncenizi söyleyn nolur❤️😕
Yahu bi test yaparsın daha tatmin olmuyorsan kan tahlili taptırırsın belli olur. Acil olarak ne diyebiliriz biz buradan

Hamile kalırsan haber ver bize de lütfen, zemin ve rahim arasındaki bağlantıyı çözeriz.

Kardeşim iyimisin??

Zeminden hamile kalsan tarihe geçeriz bebişim, yok imkansız zevk suyu vs deme yine vajinal penetrasyon olmamış

Bağırsağınız patlamıştır tövbe Yarabbi
Rahminde büyüme nasıl hissediyorsun ya ben iki gebelik yaşadım hissetmedim

Hamile kalırsan haber ver bize de lütfen, zemin ve rahim arasındaki bağlantıyı çözeriz.
Hani bazen çok hareketli hiperaktif hiç durmayan çocuklar olur işte onlar zeminden zıplayıp rahme ulaşam spermlerden oluyor. Öğrenin bunlar hep bilgi

Neden yargılıyorsunuz ki ben sperm vajinama gitmiş olabilir dedim özür dilerim sinirlendirdim sizi ama obsesif kompulsif hastasıyım ben yargılamayın nolr
Kız obsesifsen korunsaydın aaa

Bağırsağınız patlamıştır tövbe Yarabbi
Rahminde büyüme nasıl hissediyorsun ya ben iki gebelik yaşadım hissetmedim
Abla psikolojik mi bilmiyorum ama aynadan baktığımda büyümüş gibi duruyor. Sence psikolojik mi tüm belirtilerim?

Kız obsesifsen korunsaydın aaa
Tepki gören herkes hemen ben hastayım diyor ya delireceğim. Alacakları zevk 5 dakika bile değil.

E eminesut erkek arkadaşın ile konuşmanızı tavsiye ediyorum. Hatta yarın test alıp yanına gidin birlikte yapın. Belki zeminden örnek alıp yaparsınız.

Back
X