Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önden birleşme yaşamadım analdan oldu içime değil zemine boşaldı bu birçok kez oldu ama rahmimde büyüme hissediyorum mide bulantım karın ağrım da var aynada karnıma bakıyorum alt kısım şişmiş gibi. Hamile olabilir miyim acaba? Nolur yargılama
Ve anatomi koşarak uzaklaştıÖnden birleşme yaşamadım analdan oldu içime değil zemine boşaldı bu birçok kez oldu ama rahmimde büyüme hissediyorum mide bulantım karın ağrım da var aynada karnıma bakıyorum alt kısım şişmiş gibi. Hamile olabilir miyim acaba? Nolur yargılama![]()
Ama zevk suyu öne gitmil veya sperm öne gitmiş olsa da mı kalamam nolur dalga geçme size ihtiyacım var kuruntular öldürcek beni net düşüncenizi söyleyn nolurVe anatomi koşarak uzaklaştı
Yahu bi test yaparsın daha tatmin olmuyorsan kan tahlili taptırırsın belli olur. Acil olarak ne diyebiliriz biz buradanAma zevk suyu öne gitmil veya sperm öne gitmiş olsa da mı kalamam nolur dalga geçme size ihtiyacım var kuruntular öldürcek beni net düşüncenizi söyleyn nolur![]()
Sadece düşüncelerinizi söyleyin durum böyle sizce olmuş olabilir mi yani?Yahu bi test yaparsın daha tatmin olmuyorsan kan tahlili taptırırsın belli olur. Acil olarak ne diyebiliriz biz buradan
Önden birleşme yaşamadım analdan oldu içime değil zemine boşaldı bu birçok kez oldu ama rahmimde büyüme hissediyorum mide bulantım karın ağrım da var aynada karnıma bakıyorum alt kısım şişmiş gibi. Hamile olabilir miyim acaba? Nolur yargılama![]()
Kardeşim iyimisin??Önden birleşme yaşamadım analdan oldu içime değil zemine boşaldı bu birçok kez oldu ama rahmimde büyüme hissediyorum mide bulantım karın ağrım da var aynada karnıma bakıyorum alt kısım şişmiş gibi. Hamile olabilir miyim acaba? Nolur yargılama![]()
Zeminden hamile kalsan tarihe geçeriz bebişim, yok imkansız zevk suyu vs deme yine vajinal penetrasyon olmamışÖnden birleşme yaşamadım analdan oldu içime değil zemine boşaldı bu birçok kez oldu ama rahmimde büyüme hissediyorum mide bulantım karın ağrım da var aynada karnıma bakıyorum alt kısım şişmiş gibi. Hamile olabilir miyim acaba? Nolur yargılama![]()
Olabilir de olmayabilir de ne diyelim. Bu hayatta her şey ihtimal dahilindedirSadece düşüncelerinizi söyleyin durum böyle sizce olmuş olabilir mi yani?
Yav mümkün mü yiyeceğin linç i düşünmeden soruyomusun bideSadece düşüncelerinizi söyleyin durum böyle sizce olmuş olabilir mi yani?
Bağırsağınız patlamıştır tövbe YarabbiÖnden birleşme yaşamadım analdan oldu içime değil zemine boşaldı bu birçok kez oldu ama rahmimde büyüme hissediyorum mide bulantım karın ağrım da var aynada karnıma bakıyorum alt kısım şişmiş gibi. Hamile olabilir miyim acaba? Nolur yargılama![]()
Hani bazen çok hareketli hiperaktif hiç durmayan çocuklar olur işte onlar zeminden zıplayıp rahme ulaşam spermlerden oluyor. Öğrenin bunlar hep bilgiHamile kalırsan haber ver bize de lütfen, zemin ve rahim arasındaki bağlantıyı çözeriz.
Neden yargılıyorsunuz ki ben sperm vajinama gitmiş olabilir dedim özür dilerim sinirlendirdim sizi ama obsesif kompulsif hastasıyım ben yargılamayın nolrYav mümkün mü yiyeceğin linç i düşünmeden soruyomusun bide
Kız obsesifsen korunsaydın aaaNeden yargılıyorsunuz ki ben sperm vajinama gitmiş olabilir dedim özür dilerim sinirlendirdim sizi ama obsesif kompulsif hastasıyım ben yargılamayın nolr
Abla psikolojik mi bilmiyorum ama aynadan baktığımda büyümüş gibi duruyor. Sence psikolojik mi tüm belirtilerim?Bağırsağınız patlamıştır tövbe Yarabbi
Rahminde büyüme nasıl hissediyorsun ya ben iki gebelik yaşadım hissetmedim
Abla sandığın gibi değil zaten istemedm nişanlımdı nişanı attım. Sadece korkumdan dolayı size sığınmak istedimKız obsesifsen korunsaydın aaa