• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil

Çok teşekkür ederim yorumun için çok güzel yazmışsın 👏 şöyle benim adetim ayın 13 ünde bitti ve ben dün sabah ilişkiye girdim ama kan vs gelmedi bi süre sonra gelmeye başladı çok az ve hala da devam ediyor
Yerleşme değil hangi ara döllendi hangi ara rahime ilerledi hangii ara döllendii

Yerleşme kanaması mı lütfen cevap verirmisiniz
Bu kadar kısa sürede yerleşme olamaz canım bence ilişkiden kaynaklı olmuş olabilir doktura danışmak gerekir âdet olmamışsan tabi bir doktora git anlat durumunu enfeksiyon da olabilir ihmal etme ayrıca böyle fotoğrafları iğrenç bulmuyorum insanlar neler neler paylaşıyorlar ha şunu söylemek istiyorum keşke başlığı atarken resimli yerleşme kanaması olabilir mi yazsaydın kimi insan çok çok hassas olabiliyor bu konularda ben öyle aşırı hassas değilim ama belirtsen iyi olur burda kimse kimseye hakaret içerikli yorumlar yazamaz arkadaşın iğrençsin demesi de dahil buna

Bu kadar kısa sürede yerleşme olamaz canım bence ilişkiden kaynaklı olmuş olabilir doktura danışmak gerekir âdet olmamışsan tabi bir doktora git anlat durumunu enfeksiyon da olabilir ihmal etme ayrıca böyle fotoğrafları iğrenç bulmuyorum insanlar neler neler paylaşıyorlar ha şunu söylemek istiyorum keşke başlığı atarken resimli yerleşme kanaması olabilir mi yazsaydın kimi insan çok çok hassas olabiliyor bu konularda ben öyle aşırı hassas değilim ama belirtsen iyi olur burda kimse kimseye hakaret içerikli yorumlar yazamaz arkadaşın iğrençsin demesi de dahil buna
Bilmediğim için burayı çok o yüzden beceremedim galiba teşekkür ederim cevabınız için ❤️

R
Bilmediğim için burayı çok o yüzden beceremedim galiba teşekkür ederim cevabınız için ❤️
Rica ediyorum canım evet insan ilkten bilmiyor bende Yılar önce açmıştım konu bazı insanlar söylemediği şey kalmadı bazı insanlar gerçekten değişik yani giriyorum konuya bilgim varsa yazıyorum yani burda kalkıp da konu sahibine hakaret etmektense gerek yok nazik bir şekilde uyarır insan bir çok sitede böyle görüntüler var yani dediğim gibi canım konu resimli ise belirt en azından konuya girip kimse boş yorum yapmasın kimseye

Back
X