• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil

Yani memur mu bilmiyorum acikcasi Bi sorucsm o da buralari okuyor elbet bakacaktir. Sagolun arkadaslar..

Yani memur mu bilmiyorum acikcasi Bi sorucsm o da buralari okuyor elbet bakacaktir. Sagolun arkadaslar..
Bilen birisine danışdım cocuğu hasta ve bakacak kimsesi yoksa heyet raporu alabilirmiş cocuğuna bakmalısın yükümlü olduğu için diğer şartlarda heyet raporu almak zormuş

Arkadaslar arkadasimin oglu daha once de ayni hastaligi gecirdi. Arkadasim 2014 yılında almis izin bakmak için. Ve O zaman vermisler. Allah korusun cocugun baska hastaligi olsaymis yine izin alma durumu varmis ama ayni hastalik nuksettigi icin alamazmis ikinci defa izin. Bu arada devlette calisiyor.
Hayatimda boyle sacma sapan bi sey duymadim. Sanki cocuk kendisi hastaligi seçti. .
Bu sebeple başka yontem bilenler bilgilendirirse seviniriz..

Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah Izmiri bilmiyorum ama heyet raporunu calistigi ilden alması şart degil farklı bir ilden de alabilir. Bir yerlerde tanıdıgı bir doktor varsa daha kolay olur belki isi. Ben bir kez kullandım heyet raporu farklı bir ilden almıstım. Umarım bir an önce alabilir arkadasınız :(

Çok çok geçmiş olsun kardeşim.
Çok üzüldüm.
Ben Yeşilyurt Atatürk Araştırma hastanesinden almıştım heyetimi.
Gidip danışmaya başvurunca heyet aşaması başlıyor.
Çok kolay bir durum değil maalesef.
Benim kronik bir rahatsızlığım olduğu için alabilmiştim.
Allahım arkadaşın da bebesinin de yardımcısı olsun inşallah...

Arkadaslar ilk mesaja ekleme yaptim. Ilk alisi olmadigi icin maalesef vermiyirlarmis.

Her hangi bir devlet hastanesine gitse olur canım :KK66:

Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah Izmiri bilmiyorum ama heyet raporunu calistigi ilden alması şart degil farklı bir ilden de alabilir. Bir yerlerde tanıdıgı bir doktor varsa daha kolay olur belki isi. Ben bir kez kullandım heyet raporu farklı bir ilden almıstım. Umarım bir an önce alabilir arkadasınız :KK43:

Çok çok geçmiş olsun kardeşim.
Çok üzüldüm.
Ben Yeşilyurt Atatürk Araştırma hastanesinden almıştım heyetimi.
Gidip danışmaya başvurunca heyet aşaması başlıyor.
Çok kolay bir durum değil maalesef.
Benim kronik bir rahatsızlığım olduğu için alabilmiştim.
Allahım arkadaşın da bebesinin de yardımcısı olsun inşallah...

İnşallah iyilesir çocukta. Ozeller dha kolay veriyor heleki bi tandik dr varsa cozer bu isi heyet kolay dil kac tane dr giriyor ama almasi kolay olur hasta yakını oldgu icin .Bazilari İnsiyatif kullanıp veriyor inşallah hallolur

Daha once heyet raporumu almış. Ayliksiz izin alabilir bence devlet memuru 2 yıl ücretsiz izin hakkı var.

Izin alabiliyor ama is yeri rapor istemis. Dosyanda dursun diye.. bi de ucretsiz izin almak istemiyor zaten maddi olarak zorlu bîr dönemden geciyorlar..
İnşallah iyilesir çocukta. Ozeller dha kolay veriyor heleki bi tandik dr varsa cozer bu isi heyet kolay dil kac tane dr giriyor ama almasi kolay olur hasta yakını oldgu icin .Bazilari İnsiyatif kullanıp veriyor inşallah hallolur

Maalesef tanidiklari yok iste. Keske olsa.

Gidip bir hekimle konuşsun
Ya da hastaneler de cüzi miktarlarda klinik yapan doçentlerden birine gidip durumu anlatsın, insafa gelme olasılığı olabilir
Yalnız şu an ciddi derecede kontrol ediliyor raporlar
Amcam heyet basındakı profesor olmasına rağmen bana vermeye yanaşmamıştı

Back
X