Acil

Kbraagss

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2017
146
28
13
31
Kızlar anneler sizlere sorum var iki gündür adet ağrısı çekiyorum bugün olmam lazım oldum zannetmiyorum akıntı geliyor acaba hamile kaldiginizda günü gelince bu durum oluyormu acaba hamileyimiyki

İnş canım ya ama adet ağrım var akıntı var adet oldum zannetmiyorum ama akıntı hamile olsam bile günü gelince ağrı olurmu

oluyor canim ben yeni hamileyim ara ara adet agrisi gbi sancilaniyor.belin agriyor.ama cok siddetli degil benim adetlerim asiri agrili olurdu oyuzden bu sanci hafif kaliyor

Benim de belirtileri böyle olmuştu yarın test yap ama kendini çok heveslendirme psikolojik de olabiliyo

Psikolojik de olabilir herkesde ayni belirtiler olmayabilir emin olmak icin kan testi yaptirabilirsin

Yarında bekleyeceğim geçen ayda bebek istiyorduk ama adet oldum

Allah gonlune gore versin insallah canim. Oldu mu olcak mi diye beklemek cok zor. Ben gecen sene subatta kurtaj olmustum kalp atisi duyulmadii icin. Her ay yumurtlama gunu felan takip ediyodum olmuyodu. Bu ay hic dusunmedim bile oldu. Kafani bosalttigin an oluyo gercekten. Bide yumurtlama gunu felan hesap ediyosan hic etme bence adetinin bittigi gün baslayip bi gun arayla denersen daha yuksek şansin olur.

benimde öleydi ha oldum ha olcam diyodum agrı akıntı oluyordu 5 gün geciktim sonra ovulasyon testim vardı elimde baktım kopkoyuu hastaneye gittim ve 4 haftalık hamişleymişim :) bence olabilir bekle 2 gün cnm

canım bence takma kafana. bende bi kere kimyasal gebelik yaşadım. 2. adet gecikmemde tam 8 gün gecikmeyle gittim doktora. o da adet sancısı gibi sancı çekmeseydim yine 2 gün bekleyip öyle gidecektim.
sabret , gönlünü ferah tut. inşallah gönlünce olur

İlk gebeliğimde adet bekliyordum baya karın ağrım vardı ama olmadım

Allah gönlüne göre versin. Ben de normal adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadım göğüslerimde ağrı karında şişkinlik vs. 4 gün geçince test yaptım çift çizgiyi gördüm, kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı, inşallah güzel haber alırsın

Back
X