Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar anneler sizlere sorum var iki gündür adet ağrısı çekiyorum bugün olmam lazım oldum zannetmiyorum akıntı geliyor acaba hamile kaldiginizda günü gelince bu durum oluyormu acaba hamileyimiyki
oluyor canim ben yeni hamileyim ara ara adet agrisi gbi sancilaniyor.belin agriyor.ama cok siddetli degil benim adetlerim asiri agrili olurdu oyuzden bu sanci hafif kaliyor
Allah gonlune gore versin insallah canim. Oldu mu olcak mi diye beklemek cok zor. Ben gecen sene subatta kurtaj olmustum kalp atisi duyulmadii icin. Her ay yumurtlama gunu felan takip ediyodum olmuyodu. Bu ay hic dusunmedim bile oldu. Kafani bosalttigin an oluyo gercekten. Bide yumurtlama gunu felan hesap ediyosan hic etme bence adetinin bittigi gün baslayip bi gun arayla denersen daha yuksek şansin olur.
canım bence takma kafana. bende bi kere kimyasal gebelik yaşadım. 2. adet gecikmemde tam 8 gün gecikmeyle gittim doktora. o da adet sancısı gibi sancı çekmeseydim yine 2 gün bekleyip öyle gidecektim.
sabret , gönlünü ferah tut. inşallah gönlünce olur
Allah gönlüne göre versin. Ben de normal adet olacakmışım gibi belirtiler yaşadım göğüslerimde ağrı karında şişkinlik vs. 4 gün geçince test yaptım çift çizgiyi gördüm, kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı, inşallah güzel haber alırsın