- 26 Aralık 2015
- 60
- 22
- 18
- 37
- Konu Sahibi aykirimunzevi
Hep ilk adımı erkeklerin atmak zorunda olması ne kadar kötü, acıdım şimdi :)
Karşılaşınca gülümseyip, göz teması kurmaya çalışabilirsin.
Sosyal medyadan ekleyip, paylaştığı şeyleri beğenebilirsin.
Ama sana tavsiyem kalbin kırıksa, eskisinin acısı hala sürüyorsa, kendine zaman tanı.
Daha sağılıklı olur öylesi.
Aslında hiç öyle düşünmüyorum ben. Hatta hep çok cesur olmuşumdur. Ama bahsettiğim kalp kırıklığında adım atan ben olmuştum. Ama onda karşılığı olduğuna inandırmıştı beni davranışlarıyla. Görüşmek istediğimi ve görüşmenin sebebini de üstü kapalı söylediğimde atladı hiç ikiletmedi. Hatta sırf ayıp olmasın diye kabul etmesini istemediğimi, görüşmek istemezse hiç kırılmayacağımı söyledim. Ona rağmen görüşmek istedi. Açılma gibi değilse de konuya giriş yapınca hayatında biri olduğunu öğrendim. Çok öfkelendim çünkü bu karşı tarafa da yapılmış bir saygısızlıktır bana göre. O görüşmeye hayır demeye gelip hayır diyememesi de aylarca umudumu kesmememi sağladı. Çünkü sevgilim diye bahsetmiyordu ciddi olmadığı imasında bulunuyordu. Kısacası karşılıklı olduğuna emin olup adım attığım insandan böyle bir kazık yedim. Kendimi bir kez daha küçük hissetmek istemiyorum.
Kalp kırıklığım geçti mi bilmiyorum ama duyduğum bütün iyi hisler geçti. Nefret bile etmediğimi hissediyorum artık çok şükür. O yüzden şimdi eminim kendimden. Bu yeni yakışıklıyla (anlatılanlar kadar şey öğrendim hakkında ama) uyumlu olacağımıza inanıyorum.
Bu arada ben seni bu forumda eskiden tanıyorum. Üyelik değiştirdiğim için (yöneticilerin izniyle) sen beni tanıyamadın tabi:)