Açılamama problemi?

Hep ilk adımı erkeklerin atmak zorunda olması ne kadar kötü, acıdım şimdi :)
Karşılaşınca gülümseyip, göz teması kurmaya çalışabilirsin.
Sosyal medyadan ekleyip, paylaştığı şeyleri beğenebilirsin.

Ama sana tavsiyem kalbin kırıksa, eskisinin acısı hala sürüyorsa, kendine zaman tanı.
Daha sağılıklı olur öylesi.

Aslında hiç öyle düşünmüyorum ben. Hatta hep çok cesur olmuşumdur. Ama bahsettiğim kalp kırıklığında adım atan ben olmuştum. Ama onda karşılığı olduğuna inandırmıştı beni davranışlarıyla. Görüşmek istediğimi ve görüşmenin sebebini de üstü kapalı söylediğimde atladı hiç ikiletmedi. Hatta sırf ayıp olmasın diye kabul etmesini istemediğimi, görüşmek istemezse hiç kırılmayacağımı söyledim. Ona rağmen görüşmek istedi. Açılma gibi değilse de konuya giriş yapınca hayatında biri olduğunu öğrendim. Çok öfkelendim çünkü bu karşı tarafa da yapılmış bir saygısızlıktır bana göre. O görüşmeye hayır demeye gelip hayır diyememesi de aylarca umudumu kesmememi sağladı. Çünkü sevgilim diye bahsetmiyordu ciddi olmadığı imasında bulunuyordu. Kısacası karşılıklı olduğuna emin olup adım attığım insandan böyle bir kazık yedim. Kendimi bir kez daha küçük hissetmek istemiyorum.
Kalp kırıklığım geçti mi bilmiyorum ama duyduğum bütün iyi hisler geçti. Nefret bile etmediğimi hissediyorum artık çok şükür. O yüzden şimdi eminim kendimden. Bu yeni yakışıklıyla (anlatılanlar kadar şey öğrendim hakkında ama) uyumlu olacağımıza inanıyorum.

Bu arada ben seni bu forumda eskiden tanıyorum. Üyelik değiştirdiğim için (yöneticilerin izniyle) sen beni tanıyamadın tabi:)

Aslında hiç öyle düşünmüyorum ben. Hatta hep çok cesur olmuşumdur. Ama bahsettiğim kalp kırıklığında adım atan ben olmuştum. Ama onda karşılığı olduğuna inandırmıştı beni davranışlarıyla. Görüşmek istediğimi ve görüşmenin sebebini de üstü kapalı söylediğimde atladı hiç ikiletmedi. Hatta sırf ayıp olmasın diye kabul etmesini istemediğimi, görüşmek istemezse hiç kırılmayacağımı söyledim. Ona rağmen görüşmek istedi. Açılma gibi değilse de konuya giriş yapınca hayatında biri olduğunu öğrendim. Çok öfkelendim çünkü bu karşı tarafa da yapılmış bir saygısızlıktır bana göre. O görüşmeye hayır demeye gelip hayır diyememesi de aylarca umudumu kesmememi sağladı. Çünkü sevgilim diye bahsetmiyordu ciddi olmadığı imasında bulunuyordu. Kısacası karşılıklı olduğuna emin olup adım attığım insandan böyle bir kazık yedim. Kendimi bir kez daha küçük hissetmek istemiyorum.
Kalp kırıklığım geçti mi bilmiyorum ama duyduğum bütün iyi hisler geçti. Nefret bile etmediğimi hissediyorum artık çok şükür. O yüzden şimdi eminim kendimden. Bu yeni yakışıklıyla (anlatılanlar kadar şey öğrendim hakkında ama) uyumlu olacağımıza inanıyorum.

Bu arada ben seni bu forumda eskiden tanıyorum. Üyelik değiştirdiğim için (yöneticilerin izniyle) sen beni tanıyamadın tabi:)

Ya gerçekten mi ? Ama ben şimdi merak ettim seni bana özelden yazsan keşke :)
Yazdıklarında haklısın, zaten karşı taraf adım atacakmış beklemek en iyisi bu durumda.
Umarım istediğin gibi olur, güzel bir aşk yaşarsın :KK200:

O kişinin sizden hoşlandığını söyleyen ortak arkadaşlarınıza ılımlı konussaydiniz. Onlar belli ki sizin ağzınızı aramaya çalışmışlar.

O kişinin sizden hoşlandığını söyleyen ortak arkadaşlarınıza ılımlı konussaydiniz. Onlar belli ki sizin ağzınızı aramaya çalışmışlar.

Evet artık öyle yapmaya başladım ben de. Hatta daha birkaç gün önce konu açılınca ilgi duyuyorum ama karşıdan bir hareket yok dedim. Tekrar etti aşırı utangaç biri olduğunu. Ama ciddi ciddi ilgilendiğini de tekrar etti.

Bir öneri daha... :)
Sosyal medyada ekleyecek kadar tanımıyorum. Daha doğrusu ikimiz de birbirimizi görüyoruz araştırıyoruz birbirimizden habersiz ama arkadaş gibi bir paylaşımımız yok. Bu yüzden eklemem çok anlamlı değil gibi.
Peki profili açıkken yanlışlıkla yapmış süsü verip bir fotoğrafını beğenip sonra beğenimi geri çeksem. Benim ilgimi öğrendi araştırmış beni diye düşünür mü

Bence direkt sormaniz daha mantikli, ve ben hayir diyecegini dusunuyorum. Eger hislerinden emin olsaydi suyu bulandirmadan adim atardi dunyanin en utangac adami olsa bile, ki utangac olmadigini sizin hakkinizdaki hislerini sizden once herkese anlatmasindan anliyoruz. Ayrica hislerini oyle herkese anlatabilen erkekler guvenilmez ve capkin olurlar. Cok vakit gecirirseniz bu sekilde, asik olma ihtimaliniz var. Bastan ogrenmek daha mantikli. Benzer bir olay benim de basima geldi oradan biliyorum. O cocuk herkese benden bahsettigi gibi bir de pesime arkadaslarini takiyordu. Dusun. Cok utangac sanmistim, cunku kipkirmizi oluyordu benimle konusurken, benim bulundugum ortamlarda ise hic konusamiyordu, normalde acayip konuskan olmasina ragmen. En sonunda dayanamadim konusayim dedim, direkt ben senden hoslanmiyorum dedi. Meger kizlarla daha ilk bastan cinsel iliskiye dayali iliskiler kuran, hatta acik iliski turlerine katilmis, onla bunla yatan birisiymis. Iliskileri de o sekilde basliyormus. Yani nereden ne cikacagi belli olmuyor, bana asik konusamiyor, kizariyor yazik falan derken adam kazanova cikti. Eger size haberi ulastiran kiza ilgilendiginizi hafiften belli ettiyseniz ve hala bu adam size bir teklifte bulunmadiysa cok dikkatli olmanizi oneririm.

Merhaba hanımlar. Yardımınıza ihtiyacım var:)

Kısaca anlatmak gerekirse; çalıştığım işyerinde bana ilgi duyduğunu, beni araştırdığını, bana adım atmak istediğini duyduğum biri var. Bana bunu söyleyen kişi öyle güzel şeyler anlattı ki bir şans vermeyi düşünüyorum. Bir de uzun süredir bir kalp kırıklığı yaşıyorum. Yeniden bu tarz tatlı heyecanlar yaşamak İçin hevesleniyorum. Mutlu olmak istiyorum. Kısacası onu tanımak istiyorum.

Fakat sorun şu ki dünyanın en utangaç insanıyla karşı karşıyayım. Ben açılmasını bekliyorum ama beni görünce nefesi kesiliyor, kıpkırmızı oluyor vs.

Ben adım atmak istemiyorum ama onun adım atması İçin ona cesaret vermek istiyorum.

Kendimi küçük düşürmeden yada aşırı meraklı gözükmeden bunu nasıl yapabilirim önerisi olan var mı?

Evet artık öyle yapmaya başladım ben de. Hatta daha birkaç gün önce konu açılınca ilgi duyuyorum ama karşıdan bir hareket yok dedim. Tekrar etti aşırı utangaç biri olduğunu. Ama ciddi ciddi ilgilendiğini de tekrar etti.
Onlar da bir tuhaf ikide bir utangaç diyeceklerine cesaret versinler:)

Bu arada o yanlışlıkla beğenme seyini yapmayin :)

Ortak arkadaşımız yok diye tam olarak nerede yazmışım?

ee sürekli o olmaz bu olmaz diyorsun. illa ki ortak tanıdıklarınız vardır diyorum tanımadıklarımla oturuyor diyorsun. ben anlamadım bu işte birşey.

madem senin arkadaşlarınla oturmuyor yani samimi değil o zaman ne demeye gelip herkese senden hoşlandığını söylüyor.

olmaz bu iş çok belli. sen aşık olduğunla kalacaksın.

ee sürekli o olmaz bu olmaz diyorsun. illa ki ortak tanıdıklarınız vardır diyorum tanımadıklarımla oturuyor diyorsun. ben anlamadım bu işte birşey.

madem senin arkadaşlarınla oturmuyor yani samimi değil o zaman ne demeye gelip herkese senden hoşlandığını söylüyor.

olmaz bu iş çok belli. sen aşık olduğunla kalacaksın.

Ne kadar kötümser, ne kadar negatif bir insansınız. Söylemeden edemedim... Söylediklerinizde belki haklısınız ona bir şey diyemem. Ama ortada kötü bir manzara varsa ben karşımdaki üzülmesin diye daha düzgün ifadeler kullanırdım mesela. Ne kadar ilginç, hiç kalp kırar mıyım diye düşünmüyorsunuz...

O olmaz bu olmaz demiyorum. Bu kişi ortak paylaşım alanlarımızda gördüğüm ve ortak arkadaşlarımız olan biri ve beni beğenmiş, adım atmayı düşünüyormuş, bunu da tüm arkadaş grubuyla paylaşmış diyorum. Bana kalırsa fena da yapmamış çünkü başka bir arkadaşının falan adım atmasını engellemiş oldu bu şekilde.

Şimdi bu yazdıklarıma karşılık "eleştiri istemiyorsan buraya konu açmayacaktın" diyeceksiniz onu da biliyorum. Ama ben sizin gibi hiç düşünmeden kalp kıran insanların bedduaya benzeyen cümlelerini de çekmek zorunda değilim. O yüzden rica ediyorum siz bir daha benim konuma yorum yapmayın hanımefendi. Çünkü şu an en az istediğim şey bile değil moralimin bozulması.

Back
X