• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açılamayan erkek/is yeriyle alakalı sorunları varmiş

Olmaz o iş, bir insan moralini ne kadar bozuk olursa olsun, canı ne kadar sıkkın olursa olsun, aklında, kalbinde birisi varsa arar, sorar. Bir mesaj kaç dakikalık iş ? Bence bu çocuğun sende gönlü yok, sen de hiç kafanı karıştırma. Güzelce sınavlarına odaklan, karşına daha kadir, kıymet bilen, karşılıklı ilgi duyabilecceğin birisi elbet çıkar. Bu adamla hiç vaktini boşa harcama, o senin için çabalamıyorsa yol vereceksin, sen zaten yeterince adım atmışsın.

Evet çabalamıyor ama aklım ister istemez kalıyor. Vakit kaybı onun da farkındayım. Cumartesi günü görüşmeli miyim sizce?

yerinizde olsam buluşmaya gitmezdim.

sanırım sizin hissettiklerinize karşılık olarak hisleri yok ve sizi kırmak istemediği için bahanelerin arkasına saklanarak işin içinden sıyrılmayı düşünüyor.

Sizi aramayan sormayan görüşmek istemeyen birine neden ne oldu sorun nedir diyorsunuz ki. İnanın seven görüşmek isteyen görüşür bunlar bahane. Öyle sırf işyerinde sorunlları var iyi değil diye psikiyatr ağır ilaçlarda yazmaz öyle bile olsa sizinle aşmak isterdi herşeyi yanınızda olmanızı isterdi neden zorluyorsunuz bir de üstelik sen böyle yaptıkça aklım daha çok kayıyor demişsiniz iyi pohpohlamaya devam edin

Sizi aramayan sormayan görüşmek istemeyen birine neden ne oldu sorun nedir diyorsunuz ki. İnanın seven görüşmek isteyen görüşür bunlar bahane. Öyle sırf işyerinde sorunlları var iyi değil diye psikiyatr ağır ilaçlarda yazmaz öyle bile olsa sizinle aşmak isterdi herşeyi yanınızda olmanızı isterdi neden zorluyorsunuz bir de üstelik sen böyle yaptıkça aklım daha çok kayıyor demişsiniz iyi pohpohlamaya devam edin

O hatayı bir kere yaptım ama ikincisini yapmam artık bi kere bu aptallık olur onun farkındayım. Pohpohladım bi kere malesef

Evet çabalamıyor ama aklım ister istemez kalıyor. Vakit kaybı onun da farkındayım. Cumartesi günü görüşmeli miyim sizce?

Cumartesi gününe kadar bir daha arama, mesaj filan atma. Buluşmayı tamamen o organize ederse görüş, görüşmezsen aklında kalacak gibi, sen sanırım etkilenmişsin ondan. Görüşme esnasında yakın davranma, net bir tavır ortaya koymazsa görüşmeyi uzatmadan sen kalk. Bir şey olacağını sanmıyorum bu ilişkiden, adamın gönlü yok bence. Ama dediğim gibi senin aklın kalacak gibi duruyor o yüzden görüş diyorum. Yok aklımda kalmaz diyorsan da salla gitsin. İstiyorsa o koşsun senin peşinden.

Görüşme, çok kısa ve net; işim çıktı cumartesi günü şeklinde mesaj at ve görüşmenizi iptal et. Açıklama yapma, muhatap da olma.

Neden mi? Seven ve gerçekten isteyen adam hastalığı varsa bile unutur, bulutların üstündedir, mutludur (en azından ilk zamanlar) aşkın olumlu anlamda hormonları düzenleyici, iyileştirici etkisi vardır zira. Bu kaçamak durumlar pek hayra alamet değil. Başkasına aşık olup sizi elinde tutuyor bile olabilir. İlla ki başka birisiyle tanışırsınız, boşverin bu dengesizi...

bir erkek tanıştıktan sonra arayıp sormuyorsa görüşmek istemiyor demek başka bi sebep olamaz.yani görüşmek istese hoşlanmış olsa asla bahane bulmaz sizi buluşmaya o ikna ederdi..kendinizi üzmeden iletişimi kesin derim.

Fikirlerinin ve gerçek düşüncelerinin arkasında duramayan erkeğin bahanelerden seçmeleri...

Back
X