Açılan uni ve yalnızlık

sena_134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
17
6
1
26
Pandemi olmasına rağmen universitem tarafından cagirildim.Ev arkadaşım da yanımda olduğu için yaklaşık üç ay dayanabildim.Biraz ara vardı o sırada evime gittim.Ev arkadaşımın stajı ise online kararı aldı.(Ayni bölümü okuyoruz sadece aldığımız stajlar farklı)
Risk altındayım ve ailemi çok özlüyorum.Ev bomboş yalnızlıktan deliricem resmen.Her dakika ağlıyorum.Evi o sıcak atmosferi deliler gibi özlüyorum.Cidden bu adalet mi? Kafayı yemek üzereyim.Yaklasik 40 gün daha böyle yaşamam lazım.Eger korona virüs olmazsam tabi.Lutfen dua edin de evime hemencecik kavusayim.

Hayat devam ediyor , her gün (benim de dahil olduğum) milyonlarca insan ise gidip geliyor..hatta sokağa çıkma yasağında da çalışıyorlar. Maskeni tak, ellerini bol bol kolanyala ve stajina devam et.
Online olmaması seni belki de öne geçirecek diğer insanlardan, iş bulma sürecinde.
Sonuçta online stajın kime ne faydası olacak ki? Böyle düşün.

Sizi anlıyorum bu dönemde okula çağrılmak çok can sıkıcı ama daha fazla canınızı sıkmak bu durumu düzeltmeyeceği için alışmaya çalışın. Evde sizi rahatlatacak bir atmosfer oluşturun. Mesela kokulu mumlar, tütsüler alın.Youtube’dan yoga öğrenin. Kitap okumayı seviyorsanız forumdaki kitap okuma etkinliklerine katılın. Risk konusuna gelirsek tedbiri elden bırakmayın, evden hiç çıkmadığı halde covid olanlar var. Hepimiz risk altındayız. Biraz rahat olmak her zaman iyidir🌸

40 gün yanlızlıktan ölmezsiniz ne bu karamsarlık. Ne güzel işinize, stajınıza gidip geliyorsunuz, sosyal hayatın içerisindesiniz, işten gelince evde yalnızlığın keyfini çıkarın.

Korona olmaktan korkmuyorum onu yanlış ifade ettim.Ailem korona olur ve başlarına bir şey gelir diye korkuyorum.Sonucta yine de belirsiz bir süreç yaşıyoruz.Ve uzakta olunca aklıma bunlar geliyor ve üzülüyorum.
Günde elli altmış hastayla karşılıyorum.Ve cidden risk altındayım onu da çok sorun etmiyorum fakat hasta olursam o süreci tek başıma atlaticak olmam gözümü korkutuyor.
Karamsar ve saçma davranıyorum haklısınız.Ama şu süreci yasitlarim gibi ailemin yanında geçirmek isterdim.Cevap veren tavsiyelerde bulunan herkese çok teşekkür ederim 💜🙏

Korona olmaktan korkmuyorum onu yanlış ifade ettim.Ailem korona olur ve başlarına bir şey gelir diye korkuyorum.Sonucta yine de belirsiz bir süreç yaşıyoruz.Ve uzakta olunca aklıma bunlar geliyor ve üzülüyorum.
Günde elli altmış hastayla karşılıyorum.Ve cidden risk altındayım onu da çok sorun etmiyorum fakat hasta olursam o süreci tek başıma atlaticak olmam gözümü korkutuyor.
Karamsar ve saçma davranıyorum haklısınız.Ama şu süreci yasitlarim gibi ailemin yanında geçirmek isterdim.Cevap veren tavsiyelerde bulunan herkese çok teşekkür ederim 💜🙏
Sizi anlıyorum bu dönemde okula çağrılmak çok can sıkıcı ama daha fazla canınızı sıkmak bu durumu düzeltmeyeceği için alışmaya çalışın. Evde sizi rahatlatacak bir atmosfer oluşturun. Mesela kokulu mumlar, tütsüler alın.Youtube’dan yoga öğrenin. Kitap okumayı seviyorsanız forumdaki kitap okuma etkinliklerine katılın. Risk konusuna gelirsek tedbiri elden bırakmayın, evden hiç çıkmadığı halde covid olanlar var. Hepimiz risk altındayız. Biraz rahat olmak her zaman iyidir🌸
Teşekkür ederim 🙏❣️

Back
X