Acile gitsem faydası olur mu

kız düzgüce bişi önermiş anınada ukala bir cevap azarlama valla tebrik ederim siz mesleğinizide böyle mi yapıyorsunuz doktor olmuşsunuz evete ama konuşma adabı sıfır hayret

şu mesajın bile bana yeter. insanları tehdit etme hakkını nerden buluyorsun sen?
bana saydığın tonlarca şeyi arayıp bulamadım
ama merak etme kulak ağrısını beyinle ilişkili olmayacağını çok da güzel kanıtlarım doktor raporlarıyla
ama senin bana burda ukala demelerin ve daha araştıramayacağım tonla yazdığın hakaret ve tehditlerin elinde patlar.
hadi bakalım hodri meydan.

ben sana hiç bi yerde hakaret etmedim.
asıl sen benim karşıma gel de bakalım o zaman böyle konuşabiliyor musun? yeter artık benle uğraştığın.
doktorlarla ilgili ne sinirin varsa benden çıkarmak yerine sinir olduğun doktorlardan çıkar sıkıyorsa.
yapamazsın tabi.
benle yüzyüze olsan da böyle klavye delikanlılığı yaptığın gibi konuşamazsın.
yeter artık haddini bil!

Son düzenleme:
şimdi size mantıklı gelmesi o konunun gerçekte de öyle olduğu anlamına gelmez.
halk arasında kulak başta demek ki beyinle alakalı bişey olabilir mantığı var
o zaman ben size derim ki safra kesesi ağrısını omuzda duyulur bu size mantıklı geliyor mu?
hayır değil mi. ya da pankreatit ağrısı sırtta duyulur vs vs bu örnekleri çoğaltmak mümkün.
ayrıca bi konuda hasta olduğunuz için bilgili olabilirsiniz ama bu sizi otör yapmaz.
ayrıca tıpta mantık olmaz, bilmediğin bişeyde mantık yürütemezsin tıpta açıp o konuya bakman gerekir.
bir de primer otalji kulak sebebli kulak ağrısı demek.
menenjit hiç bir zaman ama hiç bir zaman kulak ağrısı yapmaz. ondan önce başka bulgular verir ense sertliği vs gibi çok girmek istemiyorum bu konulara.
beyin tümörlerinden kaynaklanan ağrılar da kulak ağrısı yapmaz. serebellopontin köşe tümörleri bile kulak ağrısıyla gelmez.
bu konuda bu kadar yazmamın nedeni bu konuya giren kişilerin gereksiz yere evham yapmaması için.
halk içinde bilinen tonlarca yanlış var bunlardan birini düzelteyim istedim ama anladım ki olmayacak.
bilgim dahilinde bişey olunca kendimi bunla ilgili doğruyu anlatmakla yükümlü buldum şimdiye kadar ama bu konudaki son mesajımdır.
bu arada kbb doktoru sevgilime bile sordum bu soruyu bana güldü tabi ki yapmaz diye.
şimdi bu son mesajımdır isteyen istediğine inansın artık beni ilgilendirmiyor. ben üstüme düşeni yaptım.
herkese sağlıklı günler.

Bakın siz doktor olduğunuzu söylediniz tabi ki ben bu işi sizin kadar iyi bilemem , doktorum bana bu bilgiyi vermişti, paylaştım. Bu mümkün olduğu için yazdım ender olarak görülse de var demişti. Bana mantıklı geliyor olabilir demedim bilimsel bir şey bu. Primer otaljiye de beyin rahatsızlığının kulağa ağrı yapması demedim, kulak ağrıları ikiye ayrılır bu da birinci kısmı primer otalji de onun adı. Yazdıklarımı iyi okumadınız sanırsam, siz otörsünüz bu işte tabi ki sizden fazla şey bilemem ama üslubunuzun kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. Neyse ,sağolun yine de. Ve ek olarak ben menenjit geçirmiş biriyim semptomlarını biliyorum :)

Bakın siz doktor olduğunuzu söylediniz tabi ki ben bu işi sizin kadar iyi bilemem , doktorum bana bu bilgiyi vermişti, paylaştım. Bu mümkün olduğu için yazdım ender olarak görülse de var demişti. Bana mantıklı geliyor olabilir demedim bilimsel bir şey bu. Primer otaljiye de beyin rahatsızlığının kulağa ağrı yapması demedim, kulak ağrıları ikiye ayrılır bu da birinci kısmı primer otalji de onun adı. Yazdıklarımı iyi okumadınız sanırsam, siz otörsünüz bu işte tabi ki sizden fazla şey bilemem ama üslubunuzun kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum. Neyse ,sağolun yine de. Ve ek olarak ben menenjit geçirmiş biriyim semptomlarını biliyorum :)

ben size demedim yukarıda yazdığımı.
otit ten sonra menenjit geçirdiniz büyük ihtimal
dolayısıyla kulak ağrınız da vardı o yüzden böyle düşünüyorsunuz olabilir.
benim burdaki tepkim direk kulak ağrısı var diyene bt gibi 200 grafiye eş değer radyasyon veren bir tetkiği öneren arkadaşlaraydı.
çok ekstrem örnekleri olabilir ama yani kaşıntıyla gelen beyin tümörü bile vardır kesin karıştırsak literatürde.
neyse gerçekten sıkıldım bu muhabbetten ben diğer arkadaş yazmasa yazmayacaktım zaten artık. kendi adıma kapatıyorum bu konuyu herkese sağlıklı günler.

ben size demedim yukarıda yazdığımı.
otit ten sonra menenjit geçirdiniz büyük ihtimal
dolayısıyla kulak ağrınız da vardı o yüzden böyle düşünüyorsunuz olabilir.
benim burdaki tepkim direk kulak ağrısı var diyene bt gibi 200 grafiye eş değer radyasyon veren bir tetkiği öneren arkadaşlaraydı.
çok ekstrem örnekleri olabilir ama yani kaşıntıyla gelen beyin tümörü bile vardır kesin karıştırsak literatürde.
neyse gerçekten sıkıldım bu muhabbetten ben diğer arkadaş yazmasa yazmayacaktım zaten artık. kendi adıma kapatıyorum bu konuyu herkese sağlıklı günler.

Bence de kimse tartışmasın yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim :)

şu mesajın bile bana yeter. insanları tehdit etme hakkını nerden buluyorsun sen?
bana saydığın tonlarca şeyi arayıp bulamadım
ama merak etme kulak ağrısını beyinle ilişkili olmayacağını çok da güzel kanıtlarım doktor raporlarıyla
ama senin bana burda ukala demelerin ve daha araştıramayacağım tonla yazdığın hakaret ve tehditlerin elinde patlar.
hadi bakalım hodri meydan.

ben sana hiç bi yerde hakaret etmedim.
asıl sen benim karşıma gel de bakalım o zaman böyle konuşabiliyor musun? yeter artık benle uğraştığın.
doktorlarla ilgili ne sinirin varsa benden çıkarmak yerine sinir olduğun doktorlardan çıkar sıkıyorsa.
yapamazsın tabi.
benle yüzyüze olsan da böyle klavye delikanlılığı yaptığın gibi konuşamazsın.
yeter artık haddini bil!

bu nedir şimdi durduk yere olmayacak yerlere yazıp saldırma artık banada asıl sen klavye delikanlılığı yapma çok istiyorsan gel karşıma adresim eskişehir buyur beklerim benimle ne derdin varsa! doktor düşmanı değilim dedikçe ne bu ya!sen benim karşıma çıkacak seviyede değilsin benimle yarışamazsın bana artık bulaşmada asıl sen olman gereken yeri gör , haddini bil...

Allah şifa versin. Bu Ramazan ayında kulak iltihabı olmuştum, KBB uzmanının verdiği ilaçlara rağmen ağrılarım geçmemiş bir hafta boyunca hemen hergün acile gitmek zorunda kalmıştım. Ancak ağrıkesici iğnelerle uyuyabilmiştim çünkü. Ne demek acili meşgul etmek anlayamadım zaten acile gittiğiniz zaman hastalığın önemine göre ayırıyorlar. Sırf aciller meşgul olmasın diye sabahlara kadar ağrı içinde kıvranmak mı gerekiyor.

Allah şifa versin. Bu Ramazan ayında kulak iltihabı olmuştum, KBB uzmanının verdiği ilaçlara rağmen ağrılarım geçmemiş bir hafta boyunca hemen hergün acile gitmek zorunda kalmıştım. Ancak ağrıkesici iğnelerle uyuyabilmiştim çünkü. Ne demek acili meşgul etmek anlayamadım zaten acile gittiğiniz zaman hastalığın önemine göre ayırıyorlar. Sırf aciller meşgul olmasın diye sabahlara kadar ağrı içinde kıvranmak mı gerekiyor.

bence de bilmiosunuz gerçekten.
otitis media hem de antibiyotik kullanmış bitmiş, kesinlikle acil değildir.
alın size aciller : trafik kazası, kalp krizi, göğüs ağrısı, dispne, sonracığıma mesela svo filan
sizin gibi sırf ağrımı kessin diye bencil düşünenler yüzünden aciller dolup taşıyo, sonra doktorlar ilgilenmiyor di mi :)

imza 112 doktoru :)

juno ; cum sen bu dertten muzdarip olabilirsin ama ben şahsen panik atak geçirdiğim dönemlerde gecede 2-3 kez acile gidip benım kalbim durdu diye ortalığı yıkdığımı bilyorum...:1::1::1::1: kalbime bakın durdu kalbimm diye bağırıyordum Allah yaşatmasın çok zor şeyler hani sen bir hekim olarak elbette daha tertiplisin ama olmuyor işte..
kızımda astım hastası olduğu için mutlaka gidip hava verdiğimiz dönemler oldu belki benımde anti depresan ilacımı alıp uyumam lazımdı ama
diyazm bile yaptıalr banamısın demedi...tabiki her vakka acile gidecek diye bir şey yok ama kulak agrısıda pek pis oluyor hoş acil ne yapsın sabaha kbb gidilir en güzeli..:9::9::9::9:

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin..

Back
X