acilen ankarada üçüz gebelik takibi için iyi bir dr arıyorum!

aylint

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
7.418
10
156
Diğer
arkadaşlar üçüzlere hamileyim ve doktorumdan çok şikayetçiyim...
üç bebeğimizle devam kararımızı söylememize rağmen ısrarla olabileceklerin en kötüsünü sayarak redüksiyon öneriyor, ve bunu şu sözcüklerle söylüyor: birini öldürelim!
üstelik çok şükür bebeklerimizin üçü de sağlıklı görünüyor. kararlıyız ancak doktorumuz kararımıza saygılı olup bizi desteklemekten çok uzak. meslekte iyi ama insanlıktan uzak olduğunu anladık.
ankarada hem işinde iyi hem de pozitif, bize hamilelik süresince her açıdan destek olacak bir dr arıyoruz acilen ve tavsiyelerinize şimdiden çooook teşekkürler...
donanımlı bir hastanede çalışıyor olması da bizim için önemli haliyle, doğum sonrası için...

Son düzenleme:
merhaba
öncelikle tebrik ederim allah yardımcınız olsun ve sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah üçünüde:) amin. ben 2. kızımı z. tahir burak da doğurdum özel doktorum okan yenicesu beyefendi gerçekten çok değerli inanılmaz kibar insan olarak ve doktor olarak harika tavsiye edebileceğim yegane kadın doğumcudur. 5 yıl önce muayenehanesi mithat paşa cd idi şimdi nerede bilmiyorum ama aynı hastanede görev yapıyor operatör olarak bunu biliyorum bu şekilde ulaşabilirsiniz sanırım rabbim yardımcınız olsun hayırlı günler dilerim

çok teşekkür ederim, amin...
zekai tahir burak hast. ilk tercih ettiğim hastanelerden zaten, bu doktorum da ordan ama kasaplaşmış biraz... çok sağol, tavsiyeni not aldım
bu arada evlatlarınızı Allah bağışlasın, maşallah :)

bebişleriniz hayırlı olsun :) inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak da nasip olur
bende yaklaşık 11 haftalık ikiz anne adayıyım...benimkiler tüp bebekle oldular...şu anda istanbuldayız ama ankaraya taşınacaz kısmetse ...burada bebişlerim için gittiğim doktordan tavsiye olarak doktor ismi aldık..henüz gitmedik..ankaraya ilk gittiğimizde gideceğimiz kişi olacak... hacettepe üniversitesinde y.doçdr özgür özyüncü...bizim burdaki doktorumuz onun bizim için iyi olduğunu söyledi..çünkü bölümü çoğul ve riskli gebelikler...perinatoloji denen bölümdeymiş...nasıl gidileceğini randevu işini falan nasıl oluyor bilmiyorum ama istersen bir görüş...inşallah bi faydası olur...
Allah yavrularımızı bize bağışlasın....

çokk teşekkür ederimm amin, dilerim bebişlerimizi sağlıkla, gelişimlerini tamamlamış şekilde doğum yaparak kucaklamak nasip olur...

inşallah...ben hep diyorum onlara ben demeden yerinizden kıpırdamayın...çıkmanız gereken zamanı ben söylerim diye inşallah söz dinlerler....zamanında sağlıkla sıhhatle kucağımıza almak nasip olur inşallah...:97:

amin canım

bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.benim 18 aylık ikizlerim var.doktorum gazi üniversitesinden Prof Dr.Ahmet Erdem di .kendisinden çok memnun kaldım.tavsiye ederim.

öncelikle tebrik ederim canım,umarım hayırlı hayırlı bebeklerini kucağına alırsın.Allah kimseyi böyle bir durumla sınamasın.ben ikizlerim için Özgür Deren e gitmeyi düşünüyorum,tabi maddi durumları ayarlayabilirsek detaylı ult ona yaptırdım ve tavrından pozitifliğinden çok memnun kaldım

bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım.benim 18 aylık ikizlerim var.doktorum gazi üniversitesinden Prof Dr.Ahmet Erdem di .kendisinden çok memnun kaldım.tavsiye ederim.

çok teşekkürler tavsiyeleriniz için, sizlerin de bebişlerinizi Allah bağışlasın maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…