acilen cevap

hasayt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
14
0
36
arkadaşlar ben en son subat 22 de adet olmuştum ve daha olmadım geçende test yaptm 2 çizgi vardı diğeri çok az ama belli oluyo olmuyor gibiydi dün yaptım yine 2 çizgi ama 2.ince bir çizgi tatlıyla aram yoktur ama çok canım istiyor belim ağrıyor karnımın alt bölgesi de şiş ağzımda metal tadı oluyo ekmek ve çorbanın tadı çok tuhaf geliyo bana meme uçlarmı da sanki karınca ısırır gibi oluyo bazen sizce ben hamiş miyim ya o ince çizgi bebeğimin olacağinın ifadesi mi lütfen cevaplarnz bekliyorum acilen

hamilesinnnnn bacımm hadi gözün aydınnn ikinci çizgi çok açık ğembe bile olsa hamilesin demek oluyoooo Rabbim tüm isteyenlere versin banada versin inşallahhhhh tekrardan tebrik ederimmmmm bebiş geliyooo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrik ederim canım hamilesin yarın git kan testi de yaptır emin ol :49:

büyük ihtimalle hamilesin canım inşallah beklediğin haberdir

hamilesinnnnn bacımm hadi gözün aydınnn ikinci çizgi çok açık ğembe bile olsa hamilesin demek oluyoooo Rabbim tüm isteyenlere versin banada versin inşallahhhhh tekrardan tebrik ederimmmmm bebiş geliyooo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inş. canım ya allahtan başka bişey istemiyorum sağlıklı bir kızım olsun bana yter hayırlı bi evlet olsun da bu gün yaptırdım geç olduğu için sonucu yarın ala bilecem dua edin bana hayal kırıklığı yaşamak istemyrum :D
allah sanada hepimize anne olmayı nasip etsin canım

tebrik ederim canım hamilesin yarın git kan testi de yaptır emin ol :49:

inş. canım ya hamiş olmayı çok istiyorum bebeğimi 1.5yıldan beri bekliyorum allah hayırlısını vesile eder yarın bakalım belli olacak var mı yok mu ama benim bu kadara kadar hiç geçmezdi ya umutluyum....

arkadaşlar kan testi yaptırdım malesefki değilim ya çok üzüldüm umutluydum var die ama yokmuş malesef ki 23 günün sonu hüsranla bitti offffff adet getirici verdi 10 gün sonra gene çağırdı

Back
X