Meme estetiği sonrası tavsiyeleriniz var mı? 2. Günümdeyim

Valla ben bugün süpürge yaptım iyi mi yaptım bilmiyorum memelerim ağrıyor çok 😔 inşallah kötü bir şey olmamıştır içim çok huzursuz 🤕
Supurgeden birsey olucagini sanmiyorum cunku ben de yapmistim usul usul. Kol surekli ileri geri hareket ettigi icin kas agrisi olmustur. Gogus kaslari cok zayif suanda. Operasyonda agzina ettiler cunku 😂 bebim erken donemde dikkat ettigim iki sey vardi. Birincisi agir kaldirmamak digeri de darbe almamak. Oglum ozaman 4 yasindaydi. Onunla da oynadim, supurge de yaptim. Oglumun elini tutarken bazen elimi hareket ettiriyordu ileri geri o bile kas agrisina sebep oluyordu. Meme hasta iyilesene kadar dikkat edicez demistik. O da cok dikkatliydi fakat cocuk sonucta unutup ani hareketler yapabiliyordu bazen. Bi seferinde eli gogsumun birine bi geldi oyle bi zonklama hissettimki. Cok sukur yine de bisey olmadi. Cok korkuyoruz tabi bisey olucak diye ama ciddi bir darbe yada ani hareket olmadikca birsey olmuyor korkmayin.

Arkadaşım çok geçmiş olsun eminim suan çok daha iyisindir 🙏🌸

Supurgeden birsey olucagini sanmiyorum cunku ben de yapmistim usul usul. Kol surekli ileri geri hareket ettigi icin kas agrisi olmustur. Gogus kaslari cok zayif suanda. Operasyonda agzina ettiler cunku 😂 bebim erken donemde dikkat ettigim iki sey vardi. Birincisi agir kaldirmamak digeri de darbe almamak. Oglum ozaman 4 yasindaydi. Onunla da oynadim, supurge de yaptim. Oglumun elini tutarken bazen elimi hareket ettiriyordu ileri geri o bile kas agrisina sebep oluyordu. Meme hasta iyilesene kadar dikkat edicez demistik. O da cok dikkatliydi fakat cocuk sonucta unutup ani hareketler yapabiliyordu bazen. Bi seferinde eli gogsumun birine bi geldi oyle bi zonklama hissettimki. Cok sukur yine de bisey olmadi. Cok korkuyoruz tabi bisey olucak diye ama ciddi bir darbe yada ani hareket olmadikca birsey olmuyor korkmayin.
Birlesme durumu yumuşayınca iç çamasıra göre değişiyor mu peki ☺️ ay benimki de ayrık korkuyorum ya birleşmez se diye

Birlesme durumu yumuşayınca iç çamasıra göre değişiyor mu peki ☺️ ay benimki de ayrık korkuyorum ya birleşmez se diye
İlk yaptırdığınızda memeleriniz sumocu gibi miydi 😬 Yani korseyi çıkarınca memelerime bakasım kaçıyorx. 1 hafta oldu ameliyat olalı. Siz nasıldınız

Tesekkur ederim 🌸 degisiyor tabi. Sporcu sutyeniyle bir parmak ayrik duruken, dolgusuz ama sungerli sutyen ile tam birlesiyor. Yumusayinca dekolte vermek istediginizde dogal meme gb rahatlikla birlestirebiliyorsunuz.

Tesekkur ederim. Siz de sorunsuz uzun yillar tadini cikarin umarim 🙏🏻 evet siz baya can cekistiniz operasyon oncesi 😂 sizin konu basligi altinda da konusmustuk 😂 evet kesinlikle cok dogallasiyor. Odem gidip kaslar kendini saldikca protezler cebe oturuyor, alt kisimda dogal meme hatti olusuyor, biraz daha yayvanlasiyor ve tombullasiyor.
Öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın doktorunuz kim acaba memnun kalmışsınız 🙏🏻

Harika çok sevindim süreç bitmiş göğüs oturmuştur iyice ben de kas altı ve kas üstü arasındayım dual plan olursa sporu etkiliyor mu ağırlık kaldırmayı onu merak ediyorum

Cok teşekkür ederim
Cok teşekkür ederim 🙏🏻 prof dr cenk demirdover. Evet cok memnunum 1 yili devirdim bikac gun once. ☺️
Harika çok sevindim süreç bitmiş göğüs oturmuştur iyice ben de kas altı ve kas üstü arasındayım dual plan olursa sporu etkiliyor mu ağırlık kaldırmayı onu merak ediyorum. Bir de ben İstanbul’da yaşıyorum siz de tübüler durum yoktu değil mi 🙈 bana özelden fiyat verir misiniz

Harika çok sevindim süreç bitmiş göğüs oturmuştur iyice ben de kas altı ve kas üstü arasındayım dual plan olursa sporu etkiliyor mu ağırlık kaldırmayı onu merak ediyorum. Bir de ben İstanbul’da yaşıyorum siz de tübüler durum yoktu değil mi 🙈 bana özelden fiyat verir misiniz
Tubuler degildi. Erken donem kol ile beraber gogus kaslari da etkileniyor ama bir süredir agirlik kaldirdigimda gogus kaslarimin oynamadigini farkettim yani bence kas alti kadar etkilemiyordur, beni hic rahatsız etmiyor artik. Protezler iyice oturdu iyilesme surecini tamamladim suan keyfini cikariyorum ☺️ ben 150 bin verdim 1 yil once. O donem icin fiyat biraz yuksekti. Hem dr un prof olmasi fiyati etkiledi hem de yalanci sarkmam vardi, dolayisiyla icerden diklestirme yapilicakti. Ama icerden disardan farketmiyor ayni ucrete tabii tutuluyorsunuz guzel tarafi iziniz olmuyor. Dolayisiyla fiyat artti.

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız, benim de 1 hafta doldu . Ufacık direnç gerektiren bir şey yaptığımda ( buzdolabını açmak , sifona basmak vs. ) canım çok yanıyor . 350 cc memtor high profil (56 kilo 162 boy ) bana önce fazla gibi geldi ama gözüm alıştı şimdi makul görünüyor. Dik uyumaktan sırt ağrılarım da eklendi , korseden fena daraldım korsenin üst kısmından ödemli meme şişik duruyor . Daha 5 hafta korseli dolaşacağım . Bir şeyler indirip kaldırmaya yemek temizlik market alışverişi gibi günlük ihtiyaçlarınızı giderebildiğiniz döneme ne zaman geldiniz bir de göğsüm üstten şiş aşağı doğru implantların oturması şeklin ödemli şişik halden daha normale dönmesi ne kadar sürdü sizin ta da döndü mü ? . 6 hafta diyorlar çok geliyor nasıl idare edeceğim bilmiyorum. Acısı zaten kendini çok sert hatırlatıyor bişi yapmaya kalktığımda dalgınlıkla ( saçımı kaşımak gibi ) . Şimdiden teşekkür ederim ve geçmiş olsun tekrar .

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız, benim de 1 hafta doldu . Ufacık direnç gerektiren bir şey yaptığımda ( buzdolabını açmak , sifona basmak vs. ) canım çok yanıyor . 350 cc memtor high profil (56 kilo 162 boy ) bana önce fazla gibi geldi ama gözüm alıştı şimdi makul görünüyor. Dik uyumaktan sırt ağrılarım da eklendi , korseden fena daraldım korsenin üst kısmından ödemli meme şişik duruyor . Daha 5 hafta korseli dolaşacağım . Bir şeyler indirip kaldırmaya yemek temizlik market alışverişi gibi günlük ihtiyaçlarınızı giderebildiğiniz döneme ne zaman geldiniz bir de göğsüm üstten şiş aşağı doğru implantların oturması şeklin ödemli şişik halden daha normale dönmesi ne kadar sürdü sizin ta da döndü mü ? . 6 hafta diyorlar çok geliyor nasıl idare edeceğim bilmiyorum. Acısı zaten kendini çok sert hatırlatıyor bişi yapmaya kalktığımda dalgınlıkla ( saçımı kaşımak gibi ) . Şimdiden teşekkür ederim ve geçmiş olsun tekrar .
İlk haftamı hatırlamak bile istemiyorum😂 Benim hayatımun güzelleşmesi 3. Haftayı doldurduktan sonra oldu. 3. Haftada Her gün dışarda gezmeye başladım. Memelerimdeki şişlik baya azalmıştı ve korse olmasına rağmen açık giyinebiliyordım ve memelerim göze batmıyordu. Ben market alışverişi hiç yapmadım risk almadım eve söyledim hep. Zaten evde annem babam olduğu için ihtiyaç ta duymadım. Ama mesela 4. Haftamda evi süpürmüştüm. Yine de kendimi zorlamadan yaptım. Şu an 6. Haftam doldu ve hayatım rutine döndü. Ağır kaldırmak dışında her şeyi yapıyorum. Memelerim harika görünüyor. Ama özellikle ilk 10 gün rezildi. Ama 10. Günden sonra her gün hayat kalitem kat be kat artmaya başladı. Her gün hayatının düzelmeye başladığınu görüceksin ve bu sefer memelerine odaklanıcaksın😂 onlar da zamanla güzelleşecek. Ben ilk 2 hafta memelerime bakamıyordım bile. O derece çirkindi

İlk haftamı hatırlamak bile istemiyorum😂 Benim hayatımun güzelleşmesi 3. Haftayı doldurduktan sonra oldu. 3. Haftada Her gün dışarda gezmeye başladım. Memelerimdeki şişlik baya azalmıştı ve korse olmasına rağmen açık giyinebiliyordım ve memelerim göze batmıyordu. Ben market alışverişi hiç yapmadım risk almadım eve söyledim hep. Zaten evde annem babam olduğu için ihtiyaç ta duymadım. Ama mesela 4. Haftamda evi süpürmüştüm. Yine de kendimi zorlamadan yaptım. Şu an 6. Haftam doldu ve hayatım rutine döndü. Ağır kaldırmak dışında her şeyi yapıyorum. Memelerim harika görünüyor. Ama özellikle ilk 10 gün rezildi. Ama 10. Günden sonra her gün hayat kalitem kat be kat artmaya başladı. Her gün hayatının düzelmeye başladığınu görüceksin ve bu sefer memelerine odaklanıcaksın😂 onlar da zamanla güzelleşecek. Ben ilk 2 hafta memelerime bakamıyordım bile. O derece çirkindi
Çok teşekkür ederim moral oldunuz . Memnun kalmanıza da çok sevindim 🌸 Sevgilerimle 💙

Peki oğlunuzla ne zaman güç gerektiren konularda ilgilenebildiniz . Benim 2 yaş kızım var annemden destek alıyorum. Şimdilik elinden tutup yürüdüğümde bile beni çekerse ağrım oluyor ( 8. Günüm kasaltı) 6 hafta diyorlar o kadar süre destek alabileceğimi sanmıyorum . altını değiştirebilsem , gerektiğinde kucağıma alabilsem yetecek. Ağrımıyor oluşu kriter mi mesela ? Yani haftaya kucağıma almayı denesem canım yanmıyorsa sorun yok mu ( kimileri öyle diyor , kimileri canınız acımasa bile en az 6 hafta ağır kaldırmayın diyor ) şimdiden teşekkür ederim

Peki oğlunuzla ne zaman güç gerektiren konularda ilgilenebildiniz . Benim 2 yaş kızım var annemden destek alıyorum. Şimdilik elinden tutup yürüdüğümde bile beni çekerse ağrım oluyor ( 8. Günüm kasaltı) 6 hafta diyorlar o kadar süre destek alabileceğimi sanmıyorum . altını değiştirebilsem , gerektiğinde kucağıma alabilsem yetecek. Ağrımıyor oluşu kriter mi mesela ? Yani haftaya kucağıma almayı denesem canım yanmıyorsa sorun yok mu ( kimileri öyle diyor , kimileri canınız acımasa bile en az 6 hafta ağır kaldırmayın diyor ) şimdiden teşekkür ederim
Oglum 4 yasindaydi dolayisiyla ben hic kucaga almadim. Agir kaldirma olayi su sekilde, her ay 1 kg fazladan kaldirilabilir yani 1 ay doldugunda 1 kg yuk tasiyabilirsiniz, 2 ay doldugunda 2 kg.. seklinde 6 aya kadar gidiyor. 6 ay sonrasi serbest. Agrimiyor olmasi malesef kriter degil cunku benim ilk haftadan itibaren agrim kalmamisti fakat erken donemde agir kaldrmak protezin asil kayma sebeplerinden. Oyuzden sureci olabildigince uzatin derim.

Ben de bugün daha iyi hissediyorum diye kalktım yemek filan yaptım döküm tencereler indirip kaldırdım . Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için . Ben ağır kaldırma kısmını canımız yanabilir diye yasaklıyorlar sanıyordum o yüzden baktım canım yanmıyor biraz pervasız davrandım umarım bir şey olmaz. Size de geçmiş olsun tekrar

Bugün 3 hafta oldu . 2 gündür yan yatmaya başladım hafif ağrım oluyır ama çok özlemişim normale dönmeyi . Oturur pozisyonda uyuyordum . 12. Günümden beri de şartlar öyle geliştiği için 2 yaşındaki çocuğumla gün içinde yalnız idare etmeye başladım . Çok zorlamadığım sürece sıkıntı yaşamadım . Bugün ilk defa elektrik süpürgesini kullandım tam performans değilim direnç gerektiren işlerde ağrı sızı oluyor ama her geçen gün daha iyi oluyorsunuz . Şekli de otursa daha mutlu olacağım . Doktorum Anıl Pehlevan bu arada özelden soranlar da oldu buraya yazayım. Ben çok memnun kaldım iletişimi çok zarif, işinin ehli bir doktor ekibi de çok tatlıydı . Korselerimi çıkartmayı heyecanla bekliyorum. Yaz günü bu ameliyatı olmuş olmak belki biraz yanlış tercihti ama olsun 3 haftası gitti bile . Yorum yapam herkese teşekkürler buradan çok faydalandım . Sorusu olan olursa seve seve cevaplarım 💙

3. Haftamdayım hala güreşçi gibi ve büyük D harfine benziyor yaa 😃 ne zaman güzelleşmeye başlıyor ? sizin süreciniz benden önde gidiyor ve çok güzel anlatmışsınız çok benziyor kendi sürecime . o sebeple çok faydalandım ya teselli oldunuz hep teşekkür ederim şimdiden

3. Haftamdayım hala güreşçi gibi ve büyük D harfine benziyor yaa 😃 ne zaman güzelleşmeye başlıyor ? sizin süreciniz benden önde gidiyor ve çok güzel anlatmışsınız çok benziyor kendi sürecime . o sebeple çok faydalandım ya teselli oldunuz hep teşekkür ederim şimdiden
Benim 2 ay doldu ve mükemmel görüniyorlar. Üstteki o bombe tamamen gitti ve asla göze batmıyor artık çok normal memelerim var. 3. Haftandasın ve her hafta değişimi görüceksin. Her hafta bir önceki haftadan daha iyi görüncek. Ben nerdeyse o ilk haftalardaki berbat görüntüyü bile unuttum. O kadar güzel ki. Sadece sert hala. Tabi ilk zamanlar kadar aşırı değil ama hala dokunan biri çok rahat silikon olduğunu anlar. Ama dokunmadan biraz zor anlar :)
Sen de kafaya takma 1.5 ay dolsun istediğin her şeyi giyebilceksin. Ben ilk haftalar straplez artık hayatım boyunca giyemem heralde diyordum o üst tarafın şişkinliği yüzünden. Ama şu an her şeyi çok rahat giyiyorum. Yani güzel günler çok yakında😘

Back
X