acilen fikir gerekiyor sorun yine nişanlım

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
53
önceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
bana kesin cevap ver ya hayır diyeceksin kendimi vurucam ya da evet diyeceksin karar verdiğimiz tarihte evlenicez diyor.
şimdi ben ne yapayım?

aceleden yazmayı unutmuşum kendini vururmuş ama benim hayatımı da mahfedermiş giderken.

güncelleme: şimdi annemle konuştu aynı şekilde annemi de tehdit etti ben yalnız gitmem peşimden başkaları da gelir diye. kendimi vurucam askerden kaçıcam diyip duruyor. annem annesi ile görüştü annesi bir şey yapmaz merak etmeyin dedi. şimdi sizce karakola mı gitmeli mi savcılığa mı gitmeli yoksa sabaha kadar beklesek mi?

Son düzenleme:
önceki konum çok taze bilen biliyor ayrılmak için uğraşıyordum. lafı dolaştırmadan söyledim ve nişanlım deliye döndü tehditler havada uçuşuyor. daha kötüsü yalan yanlış olmayan şeylerle de beni tehdit ediyor. işin içine annem kv kp herkes girdi tam olarak çıkmazdayız.
bana kesin cevap ver ya hayır diyeceksin kendimi vurucam ya da evet diyeceksin karar verdiğimiz tarihte evlenicez diyor.
şimdi ben ne yapayım?

Net hayir deyin. Ne hali varsa görsün. Böyle adamla evlenilmez

Ne şekilde tehdit ediyor? Savcılığa gidip suç duyurusunda bulun ve eğer sevmiyorsan kararının arkasında dur. Sevmediğin bi adamla ömür geçmez

Hayır de vursun kendini dünyadan bir Manyak eksilsin..

Net hayir deyin. Ne hali varsa görsün. Böyle adamla evlenilmez

Bırak vursun kendini. Yoksa sen kendini ateşe Atcan bile bile

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-nefret-etsin-nisani-atsin-istiyorum.1095780/
Bu konu sanırım.
Bu kadar fevri sürekli kendini haklı gören üste çıkan bir adamla zaten boşanırsınız.
İşin içine aileler de girmiş boşverin ok yaydan çıkmış. Olan olsun ayrılın.

net hayır diyorum tamam vurucam kendimi diyor öyle olunca da ben dayanamıyorum tamam sakinleşelim düşünelim karar verelim diyorum başa sarıyor.
kızlar kendine en ufak bir şey yapsa ben vicdan azabı çekerim ayrılma kararım kesin zaten ama bu şekilde nasıl olacak.
bir şey yapar mı sizce?

net hayır diyorum tamam vurucam kendimi diyor öyle olunca da ben dayanamıyorum tamam sakinleşelim düşünelim karar verelim diyorum başa sarıyor.
kızlar kendine en ufak bir şey yapsa ben vicdan azabı çekerim ayrılma kararım kesin zaten ama bu şekilde nasıl olacak.
bir şey yapar mı sizce?
Ailesine bildirin durumu sahip çıksınlar çocuklarına. Takip etsinler yalnız bırakmasınlar. Sizlik bir durum yok.

Önceden kendine zarar vermişliği var mı? Ya da psikolojik ilaç falan kullanıyor mu? Ailenize söyleyin, onun ailesiyle iletişime geçsinler. Siz çıkın aradan

Önceden kendine zarar vermişliği var mı? Ya da psikolojik ilaç falan kullanıyor mu? Ailenize söyleyin, onun ailesiyle iletişime geçsinler. Siz çıkın aradan
kendisi daha önce teşebbüs ettim ailem buldu beni dedi annesiyle konuşurken söyledim yok öyle bir şey kızım diyor. ben nasıl bir cendereye girdim ya offf....

söyledim haberleri var durumdan zaten annesi ben konuşucam tamam sakinleşecek dedi ama sakinleşme şarkı benim tamam evlenelim demem onu da diyemem 1 ay sonra yine aynı stresi yaşıcaz
Bak kuzum ayrılmayı kafaya koyduysan, ailesine durumu haber verin. Ailesi altın vs verdiyse bir aile büyüğüne teslim edin(çocuğun haberi olmasın bu buluşmadan olursa polise gideceğinizi söyleyin). Sen ailen ve ortak arkadaşların telefon sosyal medya vs her yerden engelleyin.

bir şey yapar mı sizce?
Kendine hiçbirşey yapmaz merak etme.sadece seni bu boş tehditlerle korkutup kandırmaya çalışıyor.
Ayrıca kendine birşey yapsa bile nedeni sen değil onun pskolojik olarak normal olmayışıdır gitsin tedavi olsun.konus ailesinden biri ile mümkünse.Ama asla evet deme adam kesinlikle hasta belli

Sen deli misin böyle bir adamla evlenilir mi?

Kendini falan vurmaz merak etme.Umursama hiç.Ne halin varsa gör de.

Senin korktuğunu anlarsa daha çok üzerine gelir.

Bir de kendi telefonuna konuşmaları kaydeden programlar var ondan indir.

Elinde bulunsun seni tehdit ettiği mesajlar.

Sakın boyuneğme

Bak kuzum ayrılmayı kafaya koyduysan, ailesine durumu haber verin. Ailesi altın vs verdiyse bir aile büyüğüne teslim edin(çocuğun haberi olmasın bu buluşmadan olursa polise gideceğinizi söyleyin). Sen ailen ve ortak arkadaşların telefon sosyal medya vs her yerden engelleyin.
bir anda nişanlıma açıklama yapmadan ortadan kaybolayım onu mu demek istediniz yanlış mı anladım. kusura bakmayın telaştan düşünemiyorum

Sırf kendine bir şey yapmasın diye, manyağın tekiyle evlenmek mantıklı olmadığına göre, yapacağınız şey zaten belli değil mi? Ne şey yerse yesin, bırakın.

Havlayan köpek ısırmaz.bir şey yapmaz yapamaz.korkmayin.Sakin kararinizdan vazgecmeyin.

Allah'ın sevgili kulu olmalısınız evlenmeden ne olduğunu gördünüz.

Back
X