- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
2 yıl önce boşandım.İki çocugum var.Adam evlendi. Ancak ben hala unutamadım.Etrafımdakiler neler yaşadığımı biliyorlar.Herkes iyiki kurtuldun derken ben asla öyle birşey diyemiyorum.Hep içim yanıyor. Keşke boşamasaydım.Görmezden gelseydim.Sağır dilsiz olsaydım.Hata yapmasaydım.vs..Hayatım hep böyle geçiyor.İşim evim var.Ailem yanımda. Biliyorum çok şanslıyımda. İnsan mutsuz olmak istermi ? Elimde değil ? Pişmanlık..Keşke dul kalmasaydım da .... da...da.. diyip duruyorum.. Soruyorum kendime neyini özlüyorsun.. Sonra etrafıma bakıyorum..Kadınlar kocalarının nelerini görmezden geliyorlarmış.. Bırakmıyorlar asla.Aptalmışım diyorum.Hani erkek mi var aklı başInda diyorum. SeninKi yakışıklı zengin kariyerli.çocuklarının babası.. ev ve çocuklarla ilgili sorumluluklarını bilen.. kötü gününü sen gördün..iyi gününü başkaları görüyor.. vs.vs.. saçmalıyorum belki..ve evlendiği insanla da sürekli ayrılıp birleşiyorlar.Veorayı bıraktığı zaman çocuklarına döneceğini söylüyor. sonra dönmüyor yine.. sebepte kadın beni bırakmıyor boşamıyor diyor. Ve yeni anladım ki sürekli boşanacağım diyip durdu.kadınla aylarca ayrıda yaşadı ancak iki evlilikmiş niyeti.ne beni bırakmaya çalıştı ne de onu.. Tabi ben resmi nikahı bende iken üç kuruşlk insanlar için boşadım kendimi.. ama içimdeki sevgimi takıntımı sorun ne bilmiyorum..vazgeçemiyroum.. Bu adamı unutmak istiyorum.Mutlu olmak istiyorum.
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..
İNTERNET SİTELERİNDEN BANA UYGUN İKİ ÇOCUKLU BİRİNİ BULSAM EVLENEBİLİRMİYİM.SAĞLIKLIMI..İNTERNETTEN TANIŞAN EVLENEN VARMI? DENESEM Mİ ACABA ? YOKSA BU ADAMI BAŞKA TÜRLÜ UNUTMAM MÜMKÜN DEĞİL..