kendi yatağında adamı basmak sadece sebeplerden birisi..üstelik bu adam hala her erkek yapıyor ne var,bi türlü alttan alamadın demişti bir de...
sebeplerden biri buysa gerisini sen düşün artık..
sorun boşanma sebepleri değil,sonrasında yaşanılanlar..saplantı..
M
mutluluk1982
söz verdi ama terapilerine devam edecek,doktorun dediklerini yapacak eksiksiz şekilde değil mi????
evet..kesinlikle.. bugun daha iyiyim. ASlında önceki gibi aylarca acım sürmüyor. ilk defa nefret etmeye başlıyorum. Özellikle burdaki bayan arkadaşlarımız öyle şeyler yazıyorki defalarca okuyup evet ben hatalı değilim diyip rahatlıyorum. Bunu biliyorum ama karşı taraf öyle psikolojik baskı yapıyor ki.. Tüm suç bende hissedip çocuklarımı babasız bırakan benmişim gibi hissediyorum.
Ayrıca burdaki arkadaşlara zaman ayırıp bide uzun uzun yazan arkadaşlarımıza defalarca yazmaktan vazgeçmeyen arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim. Bazı arkadaşlarımız ne kadar yazmayın o dinlemez aynı yerde deselerde...
bir yıl once hergün intihar etmek isteyen ağlayan çocuklarını bile kendisi ile öldürmek isteyen bir kadın vardı.
Şimdi ise smmm belgesini almış.. kariyerine devam eden ve aynı zamanda iyileşmek isteyen bir kadın var karşısınızda..
evet.. belki başlıkları bir an öfkem ve o kalbimdeki tarif edemediğim acı ile yazıyorum intikam hırsıyla.. Bu sebepten bir çok kişi haklı.. Bu koadın manyak mı koca manyağı yok çocuklarını düşünmüyor.. Soruyorum kim isterki her gün ağlamak.. üzülmek..yaşamak istememek..
Bazıları çevreden bul demiş.. bazı arkadaşlar evet karşına 2 yıl birileri çıkmadı demiş.
Benim saygın bir çevrem işim kariyerim var. Fena bir bayanda sayılmam. :)) Arkadaşlarım ilk bir yıl değil ama benim hala açı cektğimi görünce evlen dediler. Karşıma taliplerde çıktı.
Biri öğretmen biri avukat idi. Hatta avukat olanla yine böyle bir hata yapacak idim. Sırf ınadına yemeğe çıkayım fotoğraf atayım face.. o adamın canı yansın isteyeyim demiştim.. yanlıştı ama belkide severim düşüncesi varmıydı .. yok.. sadece o adamın canını acıtayım diye.. arakdaşlarda olsun belki bahane olur etkilenirsin dediler.
ben de makyaj yaptım..fön çektirdim.. güzel giyindim.. arabayla arkadaşlar gelip beni alacak. tam kızım öğrendi..babasını aradı.. kendini tuvalete kitledi..saatlerce çıkmadı.. bende vazgeçtim gitmiyorum dedimde öyle çıktı.. babası beni aradı tehdit etti.. yapmadığı ağır hakaretler kalmadı.. gelir o çocukları şimdi senden gelip alıcam dedi. evin önünde bekliyorum dedi..hadi çıkablirsen çık yaşatmam seni filan dedi.. ben ne yaptım... sevindim.. adam beni seviyor kıskanıyor dedim.. geri dönecek dedim..
yani arkadaşlar sorun bende değil.. benim ilk erkek arakdaşım..ilk gözümü açtığım ilk elini tuttuum insan.çocuklarımın babası.. bide boşandıktan sonra 2 ay içinde gidip evlenmesi beni kahretti.. sonra bir buçuk ay sonra pişmanlık gözyaşlarını görmek.. acı çektğini görmek .. beni düzeltemeyen şeyler bunlardı..
ama ben adamın pisliklerini göremiyorum..sorun bu.. uzak durursam unutuyorum.. ancak geçen hafta çocugu doktra götürüyordum. kendide geldi.. kızımı aramış annen nerde diye .. hastanede olduğumu o şekilde öğrendi ve bana nasıl haber vermezsin dedi.. ben o gelince parmağında yüzüğü görünce kahrodlum.. kızım babam baba gitme dedikçe...
ben bunlardan iyileşemiyroum.. ama yazıyorum rahatlıyorum..bu da benim yöntemim...
görmüyorum.. burdaki bir çok arkadaş yazıyor. ve telli oluyorum. ister inanın ister inanmayın.. kimsenin yazdıkları boşa gitmiyor...herkee minettarım.o kadar ağır şeyler yaşadımki.. bir yıl önce yazılan ve şu an sitede olmayan konuları arakdaşlar hatırlıyorlar.. herkes tanıyor beni artık.. ama unutmayın önceden ölmek isteyen bir kadın vardı..
şu an yaşamak istiyorum ve güzel yaşamak.. ama evet ki internetten çok saçma bür düşünce olduğunu kabul ediyorum.
çözümü biliyorum.. ve herkese söz veriyorum özellikle kendime.. ve asla nickımıde dğeiştirmiycem bir daha.. çünkü ben burdan çok iyi arakdaşlar edindim.. ve telefonla birebir yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım oldu..
yanı bu site deki yorumların kişilern benim hayatıma inanılmaz katkısı oldu. ve yeni arkadaşlıklar edindim.. sabaha kadar telefonda dertleştiğim insanlar oldu ve o insanlar burdan oldu..ve hala dostluklarıımız devam ediyor..
yapmam gerekenler
uzak kalmak,görmemek,çocuklar için bile mesajlaşmamak,fotograflarına bakmamak,ononla ilgili hiçkimseye soru sormamak
ilaçlarık kullanmak
düzenli doktor kontrolüne gitmek
bir kaç gün önce haberlerde 11 şehit vardı yine.. dört yaşındaki çocuk babasız kalmış... bu insanlar atltıyor da hayatlarına devam ediyorda ben gereksiz bana zarar veren bir adamdan kurtulduğum için mutlu olmam gerek ve bunun farkına varmam gerekiyor. tekrar sonsuz teşekkür ederim herkese