Acilen nolur Kızlar sizce hamile olabilir miyim

xanneolmayolundan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
9
1
1
25
Herkese merhaba kızlar benim reglim çok düzensiz en son ocakta adet oldum Şubat'ta safra kesesi ameliyatı oldum doktorumda narkoz aldın normal insanların bile regli bozuluyor senin zaten düzensiz diyor normal olmaman diyor genelde üç ayda beş ayda iki ayda bir rgel oluyorum çok yoğun alt karın kasık ağrısı çekiyorum ve midem bulanıyor belki taktığım için midem bulanıyor olabilir ama ağrılar gerçekten yoğun kendini hissettiriyor iki üç aydır çocuk deniyoruz dün leke geldi memelerim aşırı derecede acıyor merdiven inerken falan çok yavaş inmek durumunda bırakıyor adet olcam gibi ağrılar çekiyorum testim bu şekilde ben mi görüyorum yoksa çok silik çizgi var mı nolur yardım edin
IMG_20250507_100652.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba kızlar benim reglim çok düzensiz en son ocakta adet oldum Şubat'ta safra kesesi ameliyatı oldum doktorumda narkoz aldın normal insanların bile regli bozuluyor senin zaten düzensiz diyor normal olmaman diyor genelde üç ayda beş ayda iki ayda bir rgel oluyorum çok yoğun alt karın kasık ağrısı çekiyorum ve midem bulanıyor belki taktığım için midem bulanıyor olabilir ama ağrılar gerçekten yoğun kendini hissettiriyor iki üç aydır çocuk deniyoruz dün leke geldi memelerim aşırı derecede acıyor merdiven inerken falan çok yavaş inmek durumunda bırakıyor adet olcam gibi ağrılar çekiyorum testim bu şekilde ben mi görüyorum yoksa çok silik çizgi var mı nolur yardım edinEki Görüntüle 3588108 Eki Görüntüle 3588110 Eki Görüntüle 3588109
Bencede hamilesiniz, sağlıkla gelsin bebişiniz❤️

Canım ben yalancı pozitif gördüm awoxta aklında bulunsun testler hiçbir zaman güvenilir değil en net kan sonucu testini her sabah aynı markayla tekrarla koyulaşma olursa öyle kan ver
Yaaaa gerçekten şu yalancı pozitif olayı çok üzücü günlerce kendime gelemedim çok sağol canım dediğin gibi yapayım

Ya ağlıyorum şuan inşallah vardır benimledir çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hepimize versin lekelenme on gün sonra oluyo diyorlar benimde ilişkinin üzerinden on gün geçmişti inşallah vardır ya😢

Ya ağlıyorum şuan inşallah vardır benimledir çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese hepimize versin lekelenme on gün sonra oluyo diyorlar benimde ilişkinin üzerinden on gün geçmişti inşallah vardır ya😢
Birşey danışcam benimde reglimden 9 gün önce lekelenmem oldu. Normalde 28.günde regli olurum ama 31. Gündeyim hala olmadım. Acaba bende hamile miyimdir

Yaaaa gerçekten şu yalancı pozitif olayı çok üzücü günlerce kendime gelemedim çok sağol canım dediğin gibi yapayım
Maalesef aynı durumdan bende muzdaribim bi çok kez pozitif görüp bi heyecanla kan verip negatif hüznünü yaşadım awox daha önce hiç çizgi bile çıkarmamıştı bende çok kullandım ama bugün sabah çift çizgi görünce aşırı heyancanlandım bi hevesle gidip kan verdim ve sonuç yine negatif küçük biryerde yaşıyorum yarım saat içinde çıktı kan sonucum acaba diyorum kan tahlili iyi mi bakılmadı

Birşey danışcam benimde reglimden 9 gün önce lekelenmem oldu. Normalde 28.günde regli olurum ama 31. Gündeyim hala olmadım. Acaba bende hamile miyimdir
Canım bazen regl öncesi leke geliyor ama regl sökülmüyor bazen de gebelik oluyor yerinde olsam bir test yapardım emin olmakta fayda var

Maalesef aynı durumdan bende muzdaribim bi çok kez pozitif görüp bi heyecanla kan verip negatif hüznünü yaşadım awox daha önce hiç çizgi bile çıkarmamıştı bende çok kullandım ama bugün sabah çift çizgi görünce aşırı heyancanlandım bi hevesle gidip kan verdim ve sonuç yine negatif küçük biryerde yaşıyorum yarım saat içinde çıktı kan sonucum acaba diyorum kan tahlili iyi mi bakılmadı
Birde insan çocuk isteyince her şeyden umut bekliyor küçük bir umut olumsuz bir şey olunca da kabul edemiyor Allahım tez zamanda bize de anne olmayı nasip etsin inşallah çok zor canım streste etkiliyor ama elimizde değil

Canım bazen regl öncesi leke geliyor ama regl sökülmüyor bazen de gebelik oluyor yerinde olsam bir test yapardım emin olmakta fayda var
Regli tarihinden önce yaptım ama negatifti. Şimdi 3 gün gecikti yapsam mı bilmiyorum. :( göğsüm çok şiş acıyor birde regli olcak gibi hissediyorum bakalım belki sabah yaparım :)

Regli tarihinden önce yaptım ama negatifti. Şimdi 3 gün gecikti yapsam mı bilmiyorum. :( göğsüm çok şiş acıyor birde regli olcak gibi hissediyorum bakalım belki sabah yaparım :)
Valla ben sürekli yapıyorum en azından varsa hemen doktora giderim diye Allahım hayırlı evlat nasip etsin tez zamanda kuzum çok zor bu süreç ya gerçekten 😢

Back
X