ACİLL..36 beden anneme ve 40 beden kendime ağır,mümkünse balık model abiye arıyorum.

cennna

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
34
0
16
Gaziantep
25 ağustosta ve 29 ağustosta kızkardeşimin 2 yerde düğünü var ikişer abiye ve hatta kına için bile abiye arıyoruz. Hal böyle olunca bütçemiz sıfıra el vermiyor. lütfen foto yükleyin. ikimizinde boyu 1,76 m. boyumuza uygun olmalı. ağır, desensiz ve çok dekolteli olmayan modeller için cevaplarınızı bekliyorum. drsena02@yahoo.com' dan da ulaşabilirsiniz...

Telefondan gidiyorumsimdi foto yüklryemiyorum ama forumda iki tane abiyem satilik. İİsmine tiklayip profilimden actigim konulara bakabilirsiniz.yardimci olurum.

cnm ben aldım hiç giymedim pişti durumu olunca 36 beden etiketi üzerinde 120 tlye bırakıyorum

Bende bunlar var mor abiye 50 tl tertemiz cok uygun
Balik model kırmızı olan 100 tl
Hürrem kinalikda 300 tl kasimda düğünumde 1 saat giydim 650 tl almistim

Bende de bunlar var düşünürseniz...

Eklentiler

• $Tam ekran yakalama 05.06.2014 160407.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 89
  • $Tam ekran yakalama 05.06.2014 160344.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 97
  • $Tam ekran yakalama 05.06.2014 160428.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 116
hmm güzelmiş...lütfen biraz indirim yapın...bana özel ulaşsanız?

ayrıca cep telefonuyla çekildiği için pek modeli belli olmamış çok daha güzel normalde. üst kısmı güpürlü mağazada tek beden kalmıştı etiketini yarı fiyatına indirmişlerdi aldım bayılıp fakat benzerini bir arkadaşım almıştı pişti olma durumundan giyemedim

canım bunuda annem giymişti 42 beden diye hatırlıyorum beğenirseniz rengi mor. boyu hiç kısaltılmadı anem 172 fakat topukluyla giymişti 178 falan olmuştur en az

bende bu var cnm dantelli zümrüt yeşili 100 tlye bırakıyorum

Sana mesaj attim cnm bana ulasabilirmisin diye. Birkac mesaj sonrasi ozel mesaj hakkin da olacak zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sana mesaj attim cnm bana ulasabilirmisin diye. Birkac mesaj sonrasi ozel mesaj hakkin da olacak zaten

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim yaho mailim yok sen düşünüp kararını verdin mi faceden yazılaşım olur mu

hotmail adresini yaz bana özelden cnm istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…