• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Acill...ankarada tüp bebek merkezi araştırıyorum...

berra_80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2011
13
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar
ben polikistik over hastasıyım ve aynı zamanda vajinusmusum...1 kez tüp bebek deneyimim oldu ancak sonuç negatifti...ilk deneyimim maya tüp bebek merkezinde oldu artık orayı düşünmüyorum...anatolia tüp bebek merkezinde 2.denemeyi yapmaya karar vermiştirm ancak bülent tıraş beyin oradan ayrılması ve forumdan okuduğum bazı olumsuz yorumlar ve deneyimler beni bu karardan vazgeçirdi...bana ankarada tavsiye edeceğiniz iyi bir tüp bebek merkezi varmı?bir vajinusmuslu olarak doktorun anlayışlı yaklaşımıda benim için çok önemli.lütfen yardım edin.

anatolia'nın iyi olduğunu bende biliorum,bi arkadaşım bülent hocanın hastasıydı ve ilk denemede çocuk sahibi oldu bülent hoca gitti ama hakan hıca hala orda die biliorum o da onun kadar iyi ..ayrıca akay hastanesi tüp bebek merkezinde tolga ecemiş var o da çok başarılı

Merhaba, öncellikle kolay gelsin, bu meşakatli bir yol ama o mutlu son herşeye değer. Benim doktorum Güven Hastanesinden Sarp Özcan idi, ben kendisinden çok memnun kaldım.

Back
X