• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Merhaba Ağustos 2025 tüp Bebek merkezi araştırıyorum. 2 denemem olacak

transfer işleminiz oldu mu ? inşallah pozitif sonuçlanmıştır.
bende gonca hanımda aşılama yaptırdım ama olmadı malesef şuan tüp bebek düşünüyorum
İlk denemem negatif oldu ama çok şükür ikincisi pozitif oldu. Gonca hanım çok açık sözlü ama çok bilgili ve tecrübeli tavsiye ederim gerçekten

Önce negans diye bir site var oradan ilaç aldık eşimde bende 1.5 ay kadar düzenli olarak kullandık vitamin takviye ilaçlar bunlar tabi herşeyden önce doktor bey benden rahim filmi eşimden sperm testi istedi ve bir sürü kan tahlili ardından bu bahsettiğim ilaçları kullandım sonra iğne kullanmaya başladım 1,5 ayın sonunda çatlatma iğneleri bir hafta kadar kullandım ardından yumurtalarım toplandı eşimin sperm sayısı az ve hareketliliği olmadığı için piezoelektrik diye bir uygulama yaptılar bunun spermleri harekete geçiren elektirik akımı verdiklerini söylediler yumurtalar toplandıktan sonra adet olmayı bekledim adet olduktan sonra bir takım ilaçlar almayı başladım bunların başında estrofem geliyor sonrada transfer için bir uygulama yapıldı bu embriyoglue yani embriyo yapıştırma tutması için olduğu söylendi bunuda yaptırdık sonra da transfer oldum işte ve tuttu şuan bebeğim 6 aylık
Fiyat bilgisi gebek olarak nasıl ne kadar acaba

Merhaba bende tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, görüşmelerimizde hangi doktorla karar verdiniz.
Ben Semra kahraman önderliğinde Lale hanımda basladim. 2 embriyo pgt ye gönderildi. Bekliyorum maddi ve manevi yardımcı oluyorlar.

Ben Semra kahraman önderliğinde Lale hanımda basladim. 2 embriyo pgt ye gönderildi. Bekliyorum maddi ve manevi yardımcı oluyorlar.
Bizim için de doktorlar tüp bebek öneriyorlar fakat zor bir süreç hem maddi hem de manevi olarak Allah yardımcınız olsun. soruyorum kusura bakmayın ama size toplam ne kadar ücret çıkardılar.

Şişli memorial'da normalde devletle anlaşması yok fakat yardımcı olmak için devletten rapor alırsa %30 indirim yapıyorlar biz alamadık %10 indirimden faydalandık o da ortalama 110'a geldi. 110.000 dışında da ilaç fiyatları var çok az ilaç kullandırıyorlar gereksiz bir ilaç vermiyorlar onun dışında gerisi artık Allah'a kalmış

Back
X