- Konu Sahibi Mahidevran85
-
Elinizdekiler kac yas icin?Bende aradiginiz seylerin çoğu toplu olarak var. Mothercare marka ve sıfır. Yani adet fiyati 3 liraya gelmez ama oldukca uygun fiyatli hersey. Birkac resim gonderiyorum. Toplu alimda parca basi 8 10 lira ödersiniz. Kargoyu da indirimli ödersiniz.
Sadece 2 ve 3 yas için bende ayakkabı terlik elbise corap tayt vs mevcut düşünürseniz whatsapp varsa özelden bana yazın size gönderebilirim resim ama toplu demişsiniz bende 5 ve 6 yas kız yokHaftasonuna kadar 2 yas-5 yas-6yas kız cocugu için esofman altı elbise kilotlu çorap camaşır pijama terlik ayakkabı özetle kız cocuklarının ihtiyacı olabilecek hersey. Toplu alım yapmak istiyorum. Elinde olanlar ltfen yazsn görüşelim. Marka önemli degil uygun fiyat ve temiz kullanılmış olmali.
2 yastan 9 yasa kadar var. Size gonderdigim resimler daha cok 5 6 yasa uygun.Elinizdekiler kac yas icin?
Ilginiz icin tesekkur ederim. Ewet toplu alim dusunuyorum. Bulamazsam size donus yaparim. Saolun:)Sadece 2 ve 3 yas için bende ayakkabı terlik elbise corap tayt vs mevcut düşünürseniz whatsapp varsa özelden bana yazın size gönderebilirim resim ama toplu demişsiniz bende 5 ve 6 yas kız yok
Elinizdeki kiyafetler kac yas araliginda?Uygun fiyatla istiyorsaniz benimle iletişime geçebilirsiniz.Elimde yeterince kıyafet ayakkabi var.
5-6-7 var birde 1 yasa kadarElinizdeki kiyafetler kac yas araliginda?