Gebeliğe Hazırlık Acill baka

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

admd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
10
1
1
31
1 hafta önce keseyi görmüştü 1 hafta sonra pazartesi günü kalp atışı için çağırdı doktor kalp atışı yok yeni olusmaya başlamış vajinal bakmiyayim cuma günü yine gel bakalım karnından duyamazsak vajinal bakarız dedi keseyi gördüğümüz gün 35 36 günlük demisti bu pazartesi gittigimizdede 4 5 haftalık diyor kafam kazan gibi oldu yorumluyablrseniz çok sevinirim

4-5 haftada kalp atışı olmaz ki zaten, cuma bile erken olabilir panik yaşama boşuna

Teşekkür ederim ya
4-5 haftada kalp atışı olmaz ki zaten, cuma bile erken olabilir panik yaşama boşuna
Gerçekten içim icimj giyiyor hayirlsiyla duymak nasip eder inşallah rabbim cuma vajinalde bakablrms sabır diliyorum Allahimdan

Teşekkür ederim ya

Gerçekten içim icimj giyiyor hayirlsiyla duymak nasip eder inşallah rabbim cuma vajinalde bakablrms sabır diliyorum Allahimdan
Vajinal baksınlar korkma hiçbir şey olmaz, oluşuyodur bebiş dua et bol bol sağlıkla oluşsun inşallah

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum aminnnnnnn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin

Başka doktors git,içine sinmeyen bişey varsa. Ayrıca ordayken neden sormadın 1 hafta içinde nasıl böyle hafta ilerlemesi olabilir diye. Yani eve geldikten sonra kendi kendini yiyip bitirmek daha kötü.

Başka doktors git,içine sinmeyen bişey varsa. Ayrıca ordayken neden sormadın 1 hafta içinde nasıl böyle hafta ilerlemesi olabilir diye. Yani eve geldikten sonra kendi kendini yiyip bitirmek daha kötü.
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum nasipse yarın bı gidiyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…