Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hemen yazmışsınuz cok teşekkür ederim 1 haftalık gecikmede kanda negatif cıktı doktor bir hafta daha bekle demişti bende pazartesiyi bekleyemedim idrar yaptım şimdi kendim böyle cıktı belirtiler de var ama umarım testi dogru yapmısımdır bekletmedim 2 dk da böyle oldu yarın gidip özelde kan vereceğim bakalım inşEvet silik çizgi var. Kan verin geç döllenme olabilir belki![]()
Rica ederim. İnşallah pozitiftir hayırlısı olsunYaaa hemen yazmışsınuz cok teşekkür ederim 1 haftalık gecikmede kanda negatif cıktı doktor bir hafta daha bekle demişti bende pazartesiyi bekleyemedim idrar yaptım şimdi kendim böyle cıktı belirtiler de var ama umarım testi dogru yapmısımdır bekletmedim 2 dk da böyle oldu yarın gidip özelde kan vereceğim bakalım inş
Evet pozitif15 gün adetim gecikti test yaptım silik çizgi görür gibiyim bakae mısınız tecrübeli arkadaşlarım
Eki Görüntüle 3388654
Ne çıktı sonucunuz inşallah vardırGidip kan verdim simdi özelde sonuc bekliyorum![]()
Evet gebelik var gibi gözüküyor geç döllenme büyük ihtimal15 gün adetim gecikti test yaptım silik çizgi görür gibiyim bakae mısınız tecrübeli arkadaşlarım
Eki Görüntüle 3388654
Henüz cıkmadı 2 sti bulur dediler bakımdaymıs cihaz bekliyorumNe çıktı sonucunuz inşallah vardır![]()
Ayy gercekten mi inş kanda da cıkar insanlık hali yanlış mı idrar tuttum bile diye düşünüyor insan paranoyak oldumEvet gebelik var gibi gözüküyor geç döllenme büyük ihtimal
İnşallah güzel bir değer cıkar cnmAyy gercekten mi inş kanda da cıkar insanlık hali yanlış mı idrar tuttum bile diye düşünüyor insan paranoyak oldum![]()
İnşallah canım cok sağolllİnşallah güzel bir değer cıkar cnm
Pozitif cıktı şaka gibiNe çıktı sonucunuz inşallah vardır![]()
Yaaa çok sevindim senin adınaPozitif cıktı şaka gibiAllah isteyen herkese versin umarım sağlıklı olur beta 308 geldi bakalım ptesi tekrar veririm
Cok teşekkür ederim her yerde deli gibi geç döllenme diye araştırma yaparken başıma geldiYaaa çok sevindim senin adınahayırlı uğurlu olsun
İnşallah kucağımıza almakta nasip olurCok teşekkür ederim her yerde deli gibi geç döllenme diye araştırma yaparken başıma geldi![]()
İkisinde de 0.1 cıktı yani negatif 15. Günde 308 cıktı muhtemelen 10. Gün gecikmeden sonra basladı kana düşmeyeMerhaba adetiniz geciktikten sonra 2 kez kan vermiştiniz herhalde pozitif olmadan önceki değerleriniz neydi acaba ?
Iliskiden kac gun sonraydi acabaİkisinde de 0.1 cıktı yani negatif 15. Günde 308 cıktı muhtemelen 10. Gün gecikmeden sonra basladı kana düşmeye