Büyük mü küçük mü?Arkadaşlar idrarımı yaparken akıntı beyaz katı bsy çıkıyor 3 4 tane nedirr korkuyorum açıkçası
Tırnak kadar canım uzunluğuBüyük mü küçük mü?
Değişik bsyBüyük mü küçük mü?
Ne zamandır böyle oluyorTırnak kadar canım uzunluğu
Canım bı süredir görüyorum yok umursamıyordum bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum acaba bı fikrin var miDoktora falan gittiniz mi
Yok canım hiç bir fikrim yok çokta ilginç geldi açıkcası ihmal etme mutlaka git doktoraCanım bı süredir görüyorum yok umursamıyordum bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum acaba bı fikrin var mi
Acaba sperm olabilir mi çok benziyor çünküYok canım hiç bir fikrim yok çokta ilginç geldi açıkcası ihmal etme mutlaka git doktora
İlişkiden sonramı görüyorsun idrarında anlamadım ki canımAcaba sperm olabilir mi çok benziyor çünkü
Evet hareketli klozette görüyorum hareketli ilişkiden 1 gün sonraHareketli bir sey mi ve idrar ile ciktigina emin misin?
İlişkiden 1 gün sonra hareketli canımİlişkiden sonramı görüyorsun idrarında anlamadım ki canım
bence siz onu idrarınızdan çıktığını düşüyorsunuz. anlattığınız şey kıl kurdu ile uyumlu. büyük abdestinizi yapınca arkasından bakın inceleyin. yüksek ihtimalle onun üzerinde de göreceksiniz. tedavi açısından doktora başvurun.Evet hareketli klozette görüyorum hareketli ilişkiden 1 gün sonra
Bakıyorum onda yokbence siz onu idrarınızdan çıktığını düşüyorsunuz. anlattığınız şey kıl kurdu ile uyumlu. büyük abdestinizi yapınca arkasından bakın inceleyin. yüksek ihtimalle onun üzerinde de göreceksiniz. tedavi açısından doktora başvurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?