Amh 0,38 çıktı testime bakar mısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi evraa4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evraa4

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
33
8
286
29
Kızlar merhaba 3 yıldır evliyiz ve son 2-3 aydır korunmayı bıraktık (eşim korunuyordu) bugün bi doktora gözükelim almamız gereken takviyeler var mıdır diye kadın doğuma gittik ve Amh değerim 0,38 çıktı eki de ekliyorum bu değer ile hamile kalmam mümkün değil mi ? Yaşım 29 düzenli 28 günde bir regl olurum temmuz ayında da ovü takip etmiştim ve 16 günde çatlama görmüştüm veya bu değeri yükseltmek mümkün mü lütfen bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_7752.webp
    IMG_7752.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 20
merhaba ben de 2 yıldır evliyim bende de pco var ama ultrasonşk görüntü sadece değerlerimde ve döngümde bi sıkıntı yok düzenli gayet
Bende Nisan ayında kontrole gitmiştim ama 1.55 di haziran ayında tekrar kontrole gittim amh 2.60 a yükselmişti yaşım 24 bu arada nasıl yükselttin dersen inan hiçbir fikrim yok hani öyle özellikle şöyle böyle beslenirim şunu yapıyım demedim sadece düzensiz olarak düzenli de kullanmadım ebru ablanın inolac kullandım birgebenim günlüğü olan ve doktorum onun etkili olabileceğini onun ypkselymiş olabileceğini söyledi istersen deneyebilirsin sende bişey kaybetmezsin en azından amh a iyi gelmezse gebelik destekleyici bişey kullanmış olacaksın her açıdan fayda sağlar umarım da görürsün ben çok memnunum 😊❤️

sanırım bu yumurtlamadan yumurtlamaya değişen bir şey, aslında güvenilir bir test olduğu söyleniyor ama. Benim de önce 1.47 sonra 2.76 çıktı sadece sigarayı azaltmıştım fazla çıkan ay. Takviye olarak inositol, omega 3 ve E vitamini, D vitamini, folik asit kullanabilirsiniz .

sanırım bu yumurtlamadan yumurtlamaya değişen bir şey, aslında güvenilir bir test olduğu söyleniyor ama. Benim de önce 1.47 sonra 2.76 çıktı sadece sigarayı azaltmıştım fazla çıkan ay. Takviye olarak inositol, omega 3 ve E vitamini, D vitamini, folik asit kullanabilirsiniz .
Teşekkür ederim yorumunuz için içime su serptiniz bakalım sonuçları e nabızdan aldım yarın doktora göstereceğim kötü bir şey duymak beni inanılmaz üzer

Back
X