- 13 Eylül 2020
- 36
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi gamzeserenn
-
Bunu nasıl algılayamadığınızı algılayamadım bendeAdet günümün 2 gün geçince yaptığım test pozitif mi algılamalıyımEki Görüntüle 2693016
Ayyy. Bebeğimin yaklaşık ağırlığı 1gr diyor takviminizde. O günlere gittim sanki.Nesini algılayamadınız tam olarakbariz pozitif hayırlı olsun
Bir yıldır olmadığı için inanmak zor geliyor sanki yanılcakmış gibi.. Emin olmak istedim teşekkür ederimNesini algılayamadınız tam olarakbariz pozitif hayırlı olsun
çok teşekküür ederiimAyyy. Bebeğimin yaklaşık ağırlığı 1gr diyor takviminizde. O günlere gittim sanki.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sürekli negatif görmekten artık inanmak zor geliyor biraz o yüzden destek almak istedim.. Teşekkür ederimBunu nasıl algılayamadığınızı algılayamadım bende
Baya baya pozitif. Tebrikler
Bide beni düşünün. 4 sene her ay negatif görüp aniden böyle pozitif gördüm. Ama pozitif olduğunu anladım tabiBir yıldır olmadığı için inanmak zor geliyor sanki yanılcakmış gibi.. Emin olmak istedim teşekkür ederim
Kan verdim pozitif öok şükürBide beni düşünün. 4 sene her ay negatif görüp aniden böyle pozitif gördüm. Ama pozitif olduğunu anladım tabi
Gözünüz aydın. Hemen kan verin
Bir sorun mu vardı eşinizde yada sizde bir yıl olmuyordu yoksa üstüne mi düşmedinizBir yıldır olmadığı için inanmak zor geliyor sanki yanılcakmış gibi.. Emin olmak istedim teşekkür ederim
Eşimde de bendede bir problem çıkmamıştı sebepsiz olmuyordu.. 2 ay önce hsg çekildim ve 2 ay sonrada hamile kaldımBir sorun mu vardı eşinizde yada sizde bir yıl olmuyordu yoksa üstüne mi düşmediniz
Teşekkür ederim, inşAllah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip ederHayirli olsun darısı biz isteyenlere. Bizim için de dua edin
Bnde hgs cekldım 2.ayım ilk ay olamadm inş.bende sizn gibi hamile kalrmEşimde de bendede bir problem çıkmamıştı sebepsiz olmuyordu.. 2 ay önce hsg çekildim ve 2 ay sonrada hamile kaldım
pozitif çıktı çok sağolunEvet pozitif kan verin
inşAllah Rabbim isteyen herkese nasip ederBnde hgs cekldım 2.ayım ilk ay olamadm inş.bende sizn gibi hamile kalrm
Hayırlı olsun canım kaç haftalıksınAdet günümün 2 gün geçince yaptığım test pozitif mi algılamalıyımEki Görüntüle 2693016
Amin inşallah, sağolunAyyy. Bebeğimin yaklaşık ağırlığı 1gr diyor takviminizde. O günlere gittim sanki.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?