Acill bakarmısınız kızlar

Cokyorgunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
77
18
38
Bu ay regl dan sonra surekli akintim oldu kabizlik sorunu yasiyorum cok yoruluyorum ve hic agirmayan basim zonkluyo arada, geceleri yatakta donerken birden agri saplaniyo karnima yada kasiklarima her ay adete yakin goguslerim tas gibi olurdu agirirdi bu ay hic bisey olmadi ve adet gunum yarin ama hic bir belirtim yok sizce hamile olabilirmiyim.

Bu ay regl dan sonra surekli akintim oldu kabizlik sorunu yasiyorum cok yoruluyorum ve hic agirmayan basim zonkluyo arada, geceleri yatakta donerken birden agri saplaniyo karnima yada kasiklarima her ay adete yakin goguslerim tas gibi olurdu agirirdi bu ay hic bisey olmadi ve adet gunum yarin ama hic bir belirtim yok sizce hamile olabilirmiyim.

Merhaba,

sizinki psikolojik olabilir. çocukluk arkadaşım "hamile miyim?" diye düşünürken düşünürken reglisini psikolojik olarak 15 gün uzatmış oldu. psikoloji bu durumları çok etkiliyor.

fizyolojik belirtileri ise bir iltihap gibi görünüyor.

doktorunuza başvurmanızı tavsiye ederim.

sevgiler

Merhaba,

sizinki psikolojik olabilir. çocukluk arkadaşım "hamile miyim?" diye düşünürken düşünürken reglisini psikolojik olarak 15 gün uzatmış oldu. psikoloji bu durumları çok etkiliyor.

sevgiler
Doktora gittim akintidan dolayi 3 hafta once enfeksiyon filan yoktu ama yinede fitil kullandim bunun icin

Merhaba,

sevgiler

Katiliyorum. Ben mesela 😁 10 gun adetim gecikti. Kendimi hamile gibi hissettim cunku beklentim o yöndeydi. Ama sonuc hüsran 😊 sonraki aylarda hicbir belirtiyi gözetmeyecegim ve umursamayacagim diye kendime söz verdim. 2 ay sonra hamile kaldim. Simdi 2 bucuk aylik oglum var.

Umarim konuyu acan arkadasimiz da hamiledir. Ama bu saydiginiz belirtiler ilk gunlerde yaşanmaz. Kaldi ki ben hamile oldugumu ögrendigim ay regl olacak gibi belirtilerim vardi. Her vucut farkli belirti verir. Bunlara odaklanmayin. Test sonuclarina guvenin. Simdiden bol şans diliyorum. Isteyen herkese nasip olsun 💖

Back
X