Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün ikinci konun farklı cevaplar gelmeyecek:)59 gündür adet olmuyorum 28 şubatta alttan muayne oldum en son adetim 7 ocak hala daha olmadım kasık ağrım var hamile olabilirimmiyin
Sonradan ilişki oldu ama hala daha adet yok ve kasık ağrım akıntı var beyazOlsan şimdiye testlerde çıkardı, 28subatta yapılan vajinal muayenede kesin çıkardı, sonradan ilişki olduysa bikac gün sonra kan ver netleşir olup olmadığı, hakkında hayırlısı olsun
OlabilirBugün ikinci konun farklı cevaplar gelmeyecek:)
O zaman test yap on beş gün falan geçtiyse, ayrıca cidden aynı konuyu açmışsın zaten çok farklı cevaplar gelecegini zannetmiyorum,Sonradan ilişki oldu ama hala daha adet yok ve kasık ağrım akıntı var beyaz
Olabilir ben daha çok bilgi almak istiyor olamazmıyımO zaman test yap on beş gün falan geçtiyse, ayrıca cidden aynı konuyu açmışsın zaten çok farklı cevaplar gelecegini zannetmiyorum
Ayni kişilerden mı?.. peki kolay gelsin.Olabilir ben daha çok bilgi almak istiyor olamazmıyım
Yorum yapamayabilirsiniz o zamanAyni kişilerden mı?.. peki kolay gelsin.
Bu ne biçim üslup, güzelce cevap verdim sana, tekrar tekrar ayni konuyu acmak yasak o yüzden diyoruz sana ama direkt bı sataşma derdindesiniz, bunlar ne biçim tavırlar anlamadım gitti. Cevap verende hata haklısın.Yorum yapamayabilirsiniz o zaman
Üslubumda birşey olduğunu düşünmüyorum ben tekrar aynı konuyu açmak yasak diye bir bilgi gelmedi banaBu ne biçim üslup, güzelce cevap verdim sana, tekrar tekrar ayni konuyu acmak yasak o yüzden diyoruz sana ama direkt bı sataşma derdindesiniz, bunlar ne biçim tavırlar anlamadım gitti. Cevap verende hata haklısın.
Aynı konuyu 5 kere açmışsınız, lütfen defalarca aynı içerikle konu açmak yerine ilk konunuzu takip edin üyeler size yorum yazmış orada.Üslubumda birşey olduğunu düşünmüyorum ben tekrar aynı konuyu açmak yasak diye bir bilgi gelmedi bana