Acill Beta 1,20 cikti acill yardimm

Masalinko

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
28
3
6
37
Merhaba adetim 3 gun gecikti erken gebelik testimde ikinci cizgi silik cıktı ancak beta 1,20 çıktı. Acaba değerim yükselir mi benim gibi olup hamile olanlar var mı?

Erken gebelik testleri maalesef yanıltıcı olabiliyor. Olsaydı kanda çıkardı.

Negatif değer yükselmez yükselcek olsa 5 üstü çıkardı inş tez vakitte hayırlısıyla gelir

Negatif değer yükselmez yükselcek olsa 5 üstü çıkardı inş tez vakitte hayırlısıyla gelir
Arkadaşlar merhaba, beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? lütfen bilgisi ve tecrübesi olanlar cevaplayabilecek olan var mı🥺

Arkadaşlar merhaba, beta hcg değerini araştırdığımda heryerde birim olarak mlU/ml şeklinde yazıyor, benim yaptırdığım hastenede IU/L diyor birimde . bu fark eder mi? lütfen bilgisi ve tecrübesi olanlar cevaplayabilecek olan var mı🥺
Kac tane konuya ayni seyi yaziyosunuz. Farketmez negatif iste bebek istiyorsaniz bu kadar streste zaten zor ama istemiyorsaniz adam akilli korunun ayni seyleri yazip durmayin cok sacma.

Kac tane konuya ayni seyi yaziyosunuz. Farketmez negatif iste bebek istiyorsaniz bu kadar streste zaten zor ama istemiyorsaniz adam akilli korunun ayni seyleri yazip durmayin cok sacma.
istemiyorum yeni evliyim ve tecrübesizim yasadığım yer cok kücük sorucak danısıcak kimsem yok hastaneye gitsen doktorlar adamakıllı cevap vermiyor özür dilerim biraz korktum 😟

Buranın ceosu olmalısınız bu kadar rahatsız olduğunuza göre. İnsanlar bir umut farkli fikirler almak için yazıyorlar, sizin gibi kaba insanlardan azar işitmek için değil. Bunları yazarken aynı şeyler size söylenmiş olduğunda ne hissedecrğinizi düşünün mübarek günde kimse size bu hakkı vermez.

Buranın ceosu olmalısınız bu kadar rahatsız olduğunuza göre. İnsanlar bir umut farkli fikirler almak için yazıyorlar, sizin gibi kaba insanlardan azar işitmek için değil. Bunları yazarken aynı şeyler size söylenmiş olduğunda ne hissedecrğinizi düşünün mübarek günde kimse size bu hakkı vermez.
cevap için teşekkür ederim abla daha cok yeni evliyim ve yasım kücük tecrübem yok burda okadar tecrübeli insandan yardım almak icin açtım zaten bu uygulamanın amacı bu değil mi? neden rahatsız oluyorlar rahatsız olan cevap vermez olur biter anlamıyorum artık

Ceosu? Burasi soru sorulup cevap alinan bi sayfa ve kurallari var. 1 konu acip cevap aldiktan sonra ikna olmamissiniz aradiginiz cevap nedir bilemicem ama buraya yazdiginiza gore her turlu cevaba acik olmalisiniz.korkunuz hatalariniz benimle bu sekilde konusma hakki vermez.

O farketmez önemli olan 5 üstü olması her hastanede farklı yazar

Bu sitede genel olarak sana katılıyorum sürekli aynı sorular beta 1 çıktı hamilemiyim test tek çizgi hamile miyim gerçekten sıkıldım negatif işte olmayan bişey nasıl sonradan artsın inanmaları için daha ne olsun

Bu sitede genel olarak sana katılıyorum sürekli aynı sorular beta 1 çıktı hamilemiyim test tek çizgi hamile miyim gerçekten sıkıldım negatif işte olmayan bişey nasıl sonradan artsın inanmaları için daha ne olsun
Bir kere yazmayi mantikli buluyorum kendi acimdan. Konusuna cevap almasa tamam derim ama almis hemde yeterli ve bi kac kez almis. Kac tane konuda gordum ve sıktı. Benimde hic cevap almamis konularim var hatta birini bugun actim 1 tane bile cevap alamadim ama sorun degil baska konulara yazmiyorum ust uste konular acmiyorum sordum alirsam alirim almazsam zaten doktorumdan alirim diye umuyorum. Sadece bi sitenin katilimcilarinin bilgisini kullanmak istiyorum. Ayrica cevap alamayinca uzulmuyo degilim ama yinede darlamiyorum

Back
X