Acill bir bilgi verin nolur Tam regli olmadan tüp bebek tedavisine baslama

mlshope

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.162
1.125
333
sakarya
Kizlae kisca hikayemi anlatiyorum 2. Tüp bebek denemsinde hamile kaldim fakat dusukle sonuclandi sonrasinda hesteroskopi ameliyatyla rahimde yapisikliklar temizledi uzun bi sure kanamam oldu ilac kullandim kanamam olurken bide regli oldum 1. Reglim bitti 2. Regli zamanom geldiginde (bu arada pkoluyum)esimle iliski yasadik bu surectede tabi kasik agrilarm vardi regli oluvak gibi neyse iliskinin ertesi aksami bende hafif pembe akinti geldi bende doktoruma yazdim malum reglinin 2. Gunu tedaviye baslaniyor ya doktorum gel dedi ogun tedabiye bqslasik ama beni o pembe leke geldikten sonra baska normal regli gibi kan falan gelmedi hic normalde adam gibi regli olmam gerekmiyor mu doktora sordum bu sekilde onemli degil dedi rahim.kalinlastirma yapicaz eger olmazsa iptal ederiz zten dedi ben anlamadim bisi normali bi durum ya tutmazsa diye cok korkuyorum

Ben de çok lekelenmeli regl oluyorum. Başlamam reglin 5. Gününü filan bulmuştu. Rahim inceliği 3 hatta 2.5mm filan olunca başlanıyor tedaviye. Doktorun bi planı var demek ki diyelim. 🤷🏻‍♀️

Ben de çok lekelenmeli regl oluyorum. Başlamam reglin 5. Gününü filan bulmuştu. Rahim inceliği 3 hatta 2.5mm filan olunca başlanıyor tedaviye. Doktorun bi planı var demek ki diyelim. 🤷🏻‍♀️
Ya ben nblm korkuyorum suanda ya donemi degilde nblm doktor ya anlamqdiysa diye evham yapiyorum istem disi benim hoc lekelanmali olmaz asla normal.regli olurum hep ama simdi belki iliskiden sebeb oldu cunki ameliyattan sonra yasakladi doktor iliskiyi belkide bi asinma oldu falan onu dusundum hep acaba regli hic olmadim belike hic cozemiyorum

Back
X