• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill,çamaşır suyu

lamar

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
882
205
333
kızlar çamaşır suyu akmıs bidonundan.. siliyorum siliyorum köpürsü arındıramıyorum 5 -6 su yaptım hala köpürüyo naapcam.. uçar mı acaba açtım heryeri. korktum zehirlencem diye yıkama imkanım yok hole akmış makinanın arkasında.. bi fikri olan var mı nasıl temızlıcem.. çok acıl ama...

önce eski kuru bir beze iyice çektirseydin sonrada nemli bezle silip arkasından kurulasaydın köpük kalmazdı,
madem yıkama imkanın yokmuş.

önce eski kuru bir beze iyice çektirseydin sonrada nemli bezle silip arkasından kurulasaydın köpük kalmazdı,
madem yıkama imkanın yokmuş.
öyle yaptım onu yazmayı atlamısım. kuru bezle sonra nemlı işte sonrada paspasla sildim de
uçar mı acaba başım ağrı girdi kokudan:(

pencere varsa aç havalansın iyice

Cifle silsen işe yarar mı acaba çok yayıldımı

açtım heryeri yaaa ,,bı daha kuru bezle sildim bı daha su gectım şimdi köpürmedı çok da gözlerım yanıyo yaaa.. içime işledi koku..

yayılmış biraz da halloldu gıbı ama koku cok fena .. balkona çıkayım barı biraz .. teşekkürler cvp için..

Koku için havalandırma şart hole yayıldı dedin evin kapısınıda aç ceyran yapsın

Köpüğün gitmesi açısından düşündüm ama haklısın.
Ben duşakabini önce çamaşır suyuyla silip sonra camsille silmiştim de haftalarca öksürükten kurtulamadım. Sonuç: artık çamaşırsuyu kullanamıyorum, meğer zehirli bir gaz çıkıyormuş o ikisini karıştırınca

Ben duşakabini önce çamaşır suyuyla silip sonra camsille silmiştim de haftalarca öksürükten kurtulamadım. Sonuç: artık çamaşırsuyu kullanamıyorum, meğer zehirli bir gaz çıkıyormuş o ikisini karıştırınca

Ben evimde çamaşır suyu kullanmıyorum cif ve pril (bingonun) tek deterjanlarım. he bide cam silim tabiki.

Back
X