Acill cevap hamilemiyim

Üzülme yaa Allah hiç beklemediğin an sana nasip edicek. Sen olmuyor deme. Biz sınanıyoruz şuan. Ben napıyım bnım 3. Gebeliğim ve bu da düşük. Yarın hem doktora baktırıcam kendımı hemde 3. Düşüğümün sebebini araştırmaları için tedavi başlatmalarını isticem

y
Canım benim saol senin durumun daha kötüymüş inşallah nedenini bulurlar ve birdaha böyle birşey yaşamazsın Allah yardımcımız olsun bende farkndayım zamanı gelince olucak inşallah ama bu bekleyiş beni öldürücek gerçekten çok zormuş

İnşAllah canım bunu her konuda yazıyorum ben denedim hamile kaldım sende dene. Benım bu ikinci evliliğim ve 5 aydır bekliyorduk olmuyordu. İlkinde hemen ilk ay hamile kaldım. Bu 5 ayda denemediğimz kalmadı. Ama bu ay farklı olarak 2 gunde 1 kere düzenli ilişki yasadık çikolata ve tatlı şeyler tükettik fındık çerez yedik. Ve bu meyvenin etkisi oldumu bilmem ama karpuzuda çekirdekli tükettik. Sizde deneyin işe yarar inşAllah
Canım benim saol senin durumun daha kötüymüş inşallah nedenini bulurlar ve birdaha böyle birşey yaşamazsın Allah yardımcımız olsun bende farkndayım zamanı gelince olucak inşallah ama bu bekleyiş beni öldürücek gerçekten çok zormuş

İnşAllah canım bunu her konuda yazıyorum ben denedim hamile kaldım sende dene. Benım bu ikinci evliliğim ve 5 aydır bekliyorduk olmuyordu. İlkinde hemen ilk ay hamile kaldım. Bu 5 ayda denemediğimz kalmadı. Ama bu ay farklı olarak 2 gunde 1 kere düzenli ilişki yasadık çikolata ve tatlı şeyler tükettik fındık çerez yedik. Ve bu meyvenin etkisi oldumu bilmem ama karpuzuda çekirdekli tükettik. Sizde deneyin işe yarar inşAllah
Bizmde yiyip içmedmz şey kalmadı herşy yaptk ama en sonunda kistim olmuş işte birde bnde enfeksyn wardı 4 aydır onla cebelleşiyom geçn ay kurtuldm hsmile kaldm ama bu ay sanki yine enfeksiyonluym gibime geliyr akıntılardan sanırm ben enfeksyn yüznden hamile kalamıyrm ama bu ay hiç birşy yapmyı düşünmyrm bişi içmcm we kullanmicm akışına bırakıyrm ne olucksa olsn

Çok silik bir çizgi çıktıı hamilemiyimmm lütfen çook acill daha adetme 5 gün varr
Hayırlı olsun HAMİLESİN! Bu hormon gebelik dışında bulunmaz. Silik de olsa pozitif. İlk ç fırsatta kan değerine bakılsın ve aile hekimliği gebelik kaydın oluşturulsun. :anne:

2 güne gerek yok. Sabah uyandığında konsantre idrarla yaparsan koyu bir 2. Çizginin olur... git sağlık ocağına da sayısal değer bakıldı. Yüksekse kaybetme ihtimalin daha düşüktür. Bakalım kız mı erkek mi olacak

2 güne gerek yok. Sabah uyandığında konsantre idrarla yaparsan koyu bir 2. Çizginin olur... git sağlık ocağına da sayısal değer bakıldı. Yüksekse kaybetme ihtimalin daha düşüktür. Bakalım kız mı erkek mi olacak
Hamile oldmu öğrendin we çoktan kaybettim bile arkadşm :((

:KK43::KK57: çok üzüldüm. Şu enfeksiyon tedavisini düzenli olun. Ve bir daha gün geçmeden bakmayın. Bakmasaydınız normal adet olduğunuzu düşünecektiniz

Norml adet oldmu düşünmzdm çünkü hamileydm we adetmde 8 gün geçmişti norml olarak daha snra kist yüzünden bebğim gelişemdi kan değerlrm düştü we bebeğimde gitti şimdide kistle uğraşıyorm

İlk mesajın tarihine hiç bakmadım. Demek geçmiş ı kadar... üzme canını. Demek ki hamile kalabiliyorsun. Tedavinin gör. Bebişi ni kucağına alınca beni hatırla :KK200:

Garip gelebilir belki ama benim de ilk gebeliğim de adetimden sonra bi gün arayla eşimle birlikte olduk.ertesi ay hamile olduğumu öğrenmiştim.ama benim hiç bi bilgim yoktu.netten araştırtım afedersiniz "çocuk nasıl yapılır" şeklinde.yumurtlama zamanını falan hesapladım otomatik olandan denk gelmiş olacak ki hamile kalmıştım.önce duamı ettim sonra inandım. Ve eşime dedim ki ben ne diyosam onu yapacaksın başka da soru sormayacaksın dedim nasip rabbim verdi. RABBİM HERKESE BU DUYGUYU YAŞATSIN İNŞAALAAAAH ☺

Kbr20 senin için ve bebiş için hayırlı zaman değilmiş cnm sabırlı ve metanetli ol.kaderin üstünde bi kader vardır.inanıyorum ki uygun hayırlı zaman senin için çabucak gelecek. Her şey de vardır bi hayır. Üzülme inşaallah.

Back
X