Acill cevap insan bukadarmı Köşeye sıkışır

wanessa

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
130
5
Kızlar eşimin memleketi 1 saat benm memleketten .. Evlenince Eş durumuyla yanına gitmiştimgecensene de benm memlekete taşındık..onun işinden dolayı ve daha 3 yılı var burdaki çalışacağı zaman olarak 2 yılda mecburi ki nerde olacağı belli değil mecburi hizmetin ..kadrom orda şuan Eş durumu atamaları var p.tesi son gün ..sırf benm ailesinden kopmamam için haftanın 3 günü bizimkilerde kalırsın Gidiş Geliş yaparsın dio ben ise tayinimi buraya almak istiyorum..2 çocukla nası yaparım böle bişi amacının biride mecburi hizmette benim aracılığımla memleketine gelmek istemesi yani Eş durumundan.. Nası ikna etcem onu ben şimdi kavga ettik akşam o zaman taşınalım ben hergün gider gelirim diyo bukadar yolu illa kadron orda kalcak.. Off napcam ben yaa

ne kadar düşüncesiz bir adam. koca ve baba demek içimden gelmedi.
dümdüz bir adam işte...
Allah yardımcın olsun, zordur inat adamla uğraşmak...

Bu ne bencillik ya.
Böyle yaparak daha da soğutur seni ailesinden, memleketinden.
Bildiğinden şaşma bence.

Bi onun mu ailesi varmış
Gıcık oluyorum böylelerine
Seni ve çocuklarınızı düşünsün bi önce

Bidaha anlatıyım kızlar .. Ben evlenince es durumundan eşimin memleketine gittim benim memleketten 1 saat uzak ta ... 5 sene kaldık orda sonra eşim işinden dolayı 1 saat uzakta olan benm memleketimi tercih etti ve taşındık benim memleketteyiz ancak benim kadrom orda ve buraya almamı istemiyo mecburi hizmette ben senin yanına gelcem dio bu da 3 yıl sonrası tabi.. Dün ben Gidiş Geliş yapamayacagmı söyleyince o zaman ailemin yanına yani benm memlekete gidelim ben hergün gider gelirim dio ben yaparsam 3 gün kaynanamda kalcakmışım 2 çocukla .. Aileme sordum sen o rezilliği çekeceğine o çeksin taşının burdan o hergün gitsin gelsin 100 km yi .. Bende buraya tayin almak istiyorum taşınmak istemiyorum sonuçta ailem burda .. E onun o kadar yol gitmesi de benm için sıkıntı hergün onu nasıl ikna edebilirim hadi ikna edemedim onun görev yeri belgesi lazım

X