Acill cocuk nöröloji doktoru önerinize ihtiyqcim varrr

Çok geçmiş olsun. Çocuğunuzun durumu şimdi nasıl?

İstabuldaysanız Ümraniye Devlet Hastanesinde çok iyi Nöroloji uzmanları var. İnşallah derdinize derman olacak iyi Doktorlara denk gelirsiniz.

Cocuk suanda tam bilinci acık degil duyuyo komutları alıyo ama cok fazla kasılıyo ve yarı uyur halde şehur hic önemli degil biz afyonkarahisarliyiz ama iyi bi cocuk nöröloji doktoru arayisindayiz sehir olarak heryere götürebiliriz

Antalya Şenay Haspolat, Ankara kıvılcım gücüyener. Hunların üstüne tanımam. İkisini de tanıyorum, oğlumu Şenay hocaya her sene düzenli olarak götürüyorum. Geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda toparlar.

Selçuk Üniversitesinde Çocuk Nörolojide Mesut Güngör hoca var, onu önerebilirim. Doçent zaten ve genel olarak da iyi biri. Afyondan gelmeniz de sanırım görece daha kolay olur. Çocuğunuzun bilinci açık değilse servis ya da yoğun bakımda değil mi, yer değişimi nasıl oluyor o kısma bir şey diyemedim ama umarım fayda görürsünüz. Geçmiş olsun

Allahım şifa versin tez vakitte. İstanbul Cerrahpaşa ve Çapa’da mesai dışı öğretim görevlilerinden birini seçin lütfen. Bu konularda bu hastaneler dışında hiç tanımam.

Tam bilinci acık degil yogun bakım ünitesinde suanda ama yogun bakim doktoru eve goturebilirsiniz hastanelik bi durumu kalmadi dedi bizde baska hastane ve doktor arayisina girdik acikcasi

Tam bilinci acık degil yogun bakım ünitesinde suanda ama yogun bakim doktoru eve goturebilirsiniz hastanelik bi durumu kalmadi dedi bizde baska hastane ve doktor arayisina girdik acikcasi
Allah şifa versin, yoğun bakım ihtiyacı kalmadıysa dediğiniz gibi nöroloji ile ilerlemek en sağlıklısı olur bence de

O yüzden fikir almak istedim evde bakım olsa bile dqlında uzmqn birisiyle bu yolda devam etmek daha iyi bnc3 hem nöroloji hem fizyoterapist olarak düsünuyorum ama bilemedim iste

O yüzden fikir almak istedim evde bakım olsa bile dqlında uzmqn birisiyle bu yolda devam etmek daha iyi bnc3 hem nöroloji hem fizyoterapist olarak düsünuyorum ama bilemedim iste
iyi bir nörolog bulup onun önerileri ile birlikte fizyoterapi ve gerekirse özel eğitim eklemek yani planlı ilerlemek sanırım daha iyi olabilir, şu an çocuğunuzun ihtiyaçlarını tam olarak bilmeden fizyoterapiyi eklemek normalde alacağınız faydayı almamaya da neden olabilir.

Kesinlikle o yüzden bu arayıs icersine girdik iyi bir cocuk nöroloji doktoru bulup onun öneri ve yönlendirmeleri ile devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…