Arkadaşlar merhaba benim linkedin hesabim gizli modda ( yani sirket bile gorunmuyor ben bakinca baskasina ) erkek arkadasimin linkedin profilinde bi gonderi begendim 1 hafta olmustur. Bunun disinda asla sirketindeki kisilere bakmam cunku kendi hesabim yanlis anlasilabilir, gizli modda olsa dahi guvenmem. Her neyse bugun bi is arkadasi yanina gidip bir kac kez benim sirketimden birinin onun hesabina baktigini soylemis? (Erkek bu arada). Sevgilim de beni is cikisi arayip sordu. Ben de dedim gizli moddayim eminim yapmadim, neden bir de sirketinden bir erkegin profiline o kadar cok kez giriyim, dupe duz salak olmam lazim. Bana inanmadi ve telefonu yuzume kapadi baska bir erkege bakiyormusum diye! Arkadaslar sinirlendim baya telini kapatti arasam da ulasamadim. Erkek arkadasimla konusurken ona da dedim, beni keske o arkadasinin yaninda arasaymis. Daha 1 aydir tanidigi cocuga guvendi kapatti telefonu. Gittim arkadasima yazdim durumu, o da bana benim sirketimden birinin habire baktigi ile alakali bildirim geldigini soyledi, sanirim bu bozukluk gibi bisi ( sirketimizde cok cok az kisi var en fazla 5 ya da, 6 kisiyiz türk kisminda calisan. Ama normalde global bi firmayiz) chatgpt de begendigin gonderiden olmustur diyo. Arkadaslar basina boyle bisi gelen oldu mu? Durduk yere iftira yedim, ustune o cocuk beni ofistekilere nasil anlatiyordur kim bilir. Lutfen yardim edin
GUNCELLEME- arkadaslar erkek arkadasimla barismak degil amacim, sirkette arkamda denilebileceklerden. Yapmadigim bir seyin ustume kalmasi beni bu kadar uzdu. Ben eminim bakmadigima