Acill çözüm bulmam gerek

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
388
33
Kızlar son derece ciddi bir problem var şehir dışından bir arkadaşım arkadaşıyla gelecek ve muhtemelen bende kalmak isteyecekler fakat asıl problem erkek kardeşim...Geçen gün arkadaşlarımın bizde kalma durumu olursa diye tartıştık,beyefendinin keyfi bozulmasın diye arkadaşlarımı istemiyor.Hatta tartışmanın sonunda kumandayı fırlattı o derece büyüdü kavga.Bende ev benim,arkadaşlarım benim bir gün keyfin bozulsa ölmezsin dedim.Fakat onlarda illa ki bende kalacak zorla emrivaki yapıyorlar bana.Eğer onlar evimde kalırsa erkek kardeşimle papaz olacağım,kalmazlarsa da en son geldiklerinde yine kardeşimin yüzünden ayıp ettim onlara.İki arada bir derede kaldım.Ne yapmam gerek,stresegirdim valla.

Erkek kardesine otelden yer ayirt gitsin rahatsizlik vermesin misafirlerine

Arkadaşlarınızla samimiyetiniz nasıl?
Onların olduğu şehre gitseniz sizi seve seve evlerinde misafir ederler mi? Size iyi evsahipliği yaparlar mı?

Ev benim demişsiniz, kardeşiniz evde hangi sıfatla kalıyor? Sizin misafiriniz mi? Yoksa evin harcamalarına katılan bir ev arkadaşı gibi mi?

Gelen arkadaşlarınız kaç gün kalacak?

Kardeşiniz sizin isteklerinize saygı gösterir mi?

Cevaplara gare ben de cevap yazacağım

kardesiniz neden istemiyor?
gercekten sirf keyfi bozulmasin diyemi yoksa baska nedenleri de ola bilir mi?
bir gün yüzünden tepkisi cok asiri geldi
ve yaslariniz kac, onu merak ettim

E zaten geçen sefer ayıp etmişsin bu sefer iyi ağırlaman gerek.
Erkek kardeşin de bir günlük keyfini bozsun ergen gibi davranmasın.

Eviniz musait degilse soyleyin. Neden her sehir disindan gelen otel yerine baskasinin evinde kaliyor?
Kardesiniz hakli rahati bozulur..

kardesiniz neden istemiyor?
gercekten sirf keyfi bozulmasin diyemi yoksa baska nedenleri de ola bilir mi?
bir gün yüzünden tepkisi cok asiri geldi
ve yaslariniz kac, onu merak ettim
Ben 22 kardeşim 18...Söylediğim gibi kendi keyfi yüzünden istemiyor.Başka da hiçbir nedeni yok

Eviniz musait degilse soyleyin. Neden her sehir disindan gelen otel yerine baskasinin evinde kaliyor?
Kardesiniz hakli rahati bozulur..
Kesinlikle ama önceden de bir bahane bulup ağırlamadım.Bende hiç hoşnut değilim bu durumdan fakat evimden kovacak halimde yok.Ama gel de bunu ergen kardeşime anlat.

Kesinlikle ama önceden de bir bahane bulup ağırlamadım.Bende hiç hoşnut değilim bu durumdan fakat evimden kovacak halimde yok.Ama gel de bunu ergen kardeşime anlat.

Himmm kardesinin yasi kucuk mu? Eger kucuk degilse bi günlük guzel bir otele gider, kendisi icin de farkli bir deneyim olabilir.
Ya da arkadaslariniza soyleyin onlar otele gitsin. Baska caresi yok gibi gorunuyor.

İki taraf da bi tuhaf. Ben arkadaşımın evine gidecek olsam, Yanımda bi de kendi arkadaşımı götüremem. Hemde emrivakiyle. Öte taraftan kardeşiniz a sosyal galiba, yoksa o yaşta eve karşı cinsten birileri gelecek diye göbek atardı :KK70:

iyi de keyfi neden bozulacak

odasını mı verecek evde donla mı oturamayacak

ev arkadaşına bile misafir gelir yani arada insanlar tolere eder

bu devlet meselesi yapılacak konu değil

istemezse o gitsin kalsın başka yerde o zaman

Arkadaşlarınızla samimiyetiniz nasıl?
Onların olduğu şehre gitseniz sizi seve seve evlerinde misafir ederler mi? Size iyi evsahipliği yaparlar mı?

Ev benim demişsiniz, kardeşiniz evde hangi sıfatla kalıyor? Sizin misafiriniz mi? Yoksa evin harcamalarına katılan bir ev arkadaşı gibi mi?

Gelen arkadaşlarınız kaç gün kalacak?

Kardeşiniz sizin isteklerinize saygı gösterir mi?

Cevaplara gare ben de cevap yazacağım
Arkadaşlarımla samimiyetim çok iyi,hatta benimde onların bulunduğu şehre gitme durumum oldu,gidemedim ama gitseydim otelde kalmamı istemediklerini bunun yerine evlerinde ağırlayacaklardı.Kalsalarda bir gece kalacaklar yarın dönecekler.
Kardeşimle evet aynı evi paylaşıyoruz ama evde en ufacık şey kendiyle alakalı bir şeye dayanıyorsa kolay kolay kendinden ödün vermiyor.Bunu ne şekilde anlatmaya çalışırsan çalış anlamak istemiyor,hatta bu ev mevzusu bile kendisinden kaynaklı oldu.Kendi isteklerime sıra gelince de umursamıyor.

İki taraf da bi tuhaf. Ben arkadaşımın evine gidecek olsam, Yanımda bi de kendi arkadaşımı götüremem. Hemde emrivakiyle. Öte taraftan kardeşiniz a sosyal galiba, yoksa o yaşta eve karşı cinsten birileri gelecek diye göbek atardı :KK70:
Evet ne yazıkki asosyal ve ancak bana karşı efeleniyor.Arkadaşlarımda tuhaf,evde bir erkek olduğunu bile bile geliyorlar.

Arkadaşlarımla samimiyetim çok iyi,hatta benimde onların bulunduğu şehre gitme durumum oldu,gidemedim ama gitseydim otelde kalmamı istemediklerini bunun yerine evlerinde ağırlayacaklardı.Kalsalarda bir gece kalacaklar yarın dönecekler.
Kardeşimle evet aynı evi paylaşıyoruz ama evde en ufacık şey kendiyle alakalı bir şeye dayanıyorsa kolay kolay kendinden ödün vermiyor.Bunu ne şekilde anlatmaya çalışırsan çalış anlamak istemiyor,hatta bu ev mevzusu bile kendisinden kaynaklı oldu.Kendi isteklerime sıra gelince de umursamıyor.

O zaman ben sizin yerinizde olsaydım kardeşime emrivaki yapardım. Zaten gündüz gezeceğiz, yatmaya geleceğiz diyorsunuz, sorun çıkmaz.
Misafirlerinizin yanında sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.

Ama öncesinde kardeşimi karşıma alır konuşurdum: Bak ablacım, bu arkadaşlarım çok iyi insanlar, ben onların olduğu şehre gitsem beni hayatta bırakmazlar. Ben de senin rahatın bozulsun istemem, ama onlara bizde kalamazsınız demeye de utanırım, gönül borcumun olduğu arkadaşlarım bunlar çünkü derdim.

Anne baba yokmu mudahele edecek
Babam zaten yurtdışında çalışıyor annemde anneannem rahatsız diye memlekete gitti.Babamla aram limoni zaten söyleyemiyorum annemde kaç defa konuştu ama yine müdahalesi sonuçsuz

Back
X