- 10 Temmuz 2021
- 9
- 11
- 3
- 25
- Konu Sahibi sevimlikediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah senden de razı olsun canım benim benimde 2 gün önce ovulasyon günümdü. Biz de 13 ay olacak bu ay itibariyle istiyoruz. Ne hissettiğini cok iyi anlıyorum etrafımda surekli pespese hamilelik haberi aliyorum ilk zamanlar cok sarsılıp üzülüyordum ama artık " Allah en iyisini bilir bizim için herkesin yolu sınavı terbiyesi başka diyorum.Allah bir değil bin kere razı olsun senden kardeşim bir başkasının başkasına ettiği dua kadar hayırlı olan varmıdır bakalım bugün piki gördüm arkadaşım gecesine namaz kılıcaz karı koca iki yıldır istiyoruz uğraşıyoruz sen ne kadardır düşünüyorsun canım benim
Allah'ım isteyen tüm herkeslere sana bana herkeslere nasip olsun sağlıklı hayırlı evlatlar Allah'ım daha fazla aratmadan kucağın dolsun inşallah çok zor arkadaşım çok zor bizi bizden başka kimse anlamaz anlayamaz bak benim iki yıl oldu ne diyeyim çok zor herkesin sınavı ayrı rabbim ne yazdıysa oAllah senden de razı olsun canım benim benimde 2 gün önce ovulasyon günümdü. Biz de 13 ay olacak bu ay itibariyle istiyoruz. Ne hissettiğini cok iyi anlıyorum etrafımda surekli pespese hamilelik haberi aliyorum ilk zamanlar cok sarsılıp üzülüyordum ama artık " Allah en iyisini bilir bizim için herkesin yolu sınavı terbiyesi başka diyorum.
Tekrar dualara sarılıyorum rabbim yardımcımız olsun.![]()
Rabbim seni kavustursun canim peki herhangi bir sorun bulundu mu esinde ya da sen de ? Tup bebek vs denediniz mjAllah'ım isteyen tüm herkeslere sana bana herkeslere nasip olsun sağlıklı hayırlı evlatlar Allah'ım daha fazla aratmadan kucağın dolsun inşallah çok zor arkadaşım çok zor bizi bizden başka kimse anlamaz anlayamaz bak benim iki yıl oldu ne diyeyim çok zor herkesin sınavı ayrı rabbim ne yazdıysa o
Yok canım hiç bir sorunumuz yok Allah'ıma bin şükür sebepsiz infertilite diyor doktorum hiç bir şey denemedik daha yaşımız genç diye 30 yaşındayım ben eşimde 34 iki yıldır evliyiz çok yumurtlama takibi yapıldı defalarca çok güzel yumurtalarım sağlam kaliteli kendi kendine çatlıyor da çatlama iğnesi bile vurunamadım ağzımın tadıyla kendilerinden çatlıyor yani ama yok olmuyor olamıyor bir türlü eşimde de sorun yok nasip diyoruz ikimizde yatıyoruz kalkıyoruz dua ediyoruzRabbim seni kavustursun canim peki herhangi bir sorun bulundu mu esinde ya da sen de ? Tup bebek vs denediniz mj
Bakalım bu yaz sonu aşılama niyetimiz var eğer nasip olursa Eylül Ekim gibi aşılama ile başlayalım diyoruz tüp bebeğe kadar yolu varRabbim seni kavustursun canim peki herhangi bir sorun bulundu mu esinde ya da sen de ? Tup bebek vs denediniz mj
Rabbım analı babalı buyutsun gozun aydın :) darısı benım basıma ınsallahHanımlar merhaba adetimden bir gün önce erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıktı. Adetim 2 gün gecikti ve kaset test yaptım böyle biraz silik çıktı kasıklarım agrıyor sanki adet olacak gibi anlamadım Hamile miyim??Eki Görüntüle 2886240
Canim esin sperm dna hasae testi yaptirdi mi ? Ve sigara ya da antideprasan ilac kullaniyor mu..Yok canım hiç bir sorunumuz yok Allah'ıma bin şükür sebepsiz infertilite diyor doktorum hiç bir şey denemedik daha yaşımız genç diye 30 yaşındayım ben eşimde 34 iki yıldır evliyiz çok yumurtlama takibi yapıldı defalarca çok güzel yumurtalarım sağlam kaliteli kendi kendine çatlıyor da çatlama iğnesi bile vurunamadım ağzımın tadıyla kendilerinden çatlıyor yani ama yok olmuyor olamıyor bir türlü eşimde de sorun yok nasip diyoruz ikimizde yatıyoruz kalkıyoruz dua ediyoruz
Yaptırdı canım normal çıktı herşeyi ilk evliliginden onun 5 yaşında kızı var ama sigarası var evet doktorumuz normal dedi sonuçlara artık bakalım aşılamaya verdik umudumuzu senin varmı tüp bebek vs . Denemelerin canım sizde bizim gibi bir şey yapmadınız mı daha ?Canim esin sperm dna hasae testi yaptirdi mi ? Ve sigara ya da antideprasan ilac kullaniyor mu..
biraz arastirdim kaan aydos var unlu urulog onun sitesinde boyle hikayeler paylasmis hastalarinin degerleri iyi olsa bile sperm dna hasae bakmislar orada tespit edilmis sebep o bulunmus ilac tedavisiyle duzelmis
Canim esimin spermde sorunlar vardi duzeldi cok sukur ama morfoloji biraz skntili halen doktor cok onemli degil bu asamada ama dedi sigara ve antidepran kullanimi degerler iyi de olsa dna ya hasar vermis olabilir dedi sperm sonuclari iyi de olsa sperm dna hasar testi mutlaka yapilsin dedi biz yaptiracagiz 2 hafta sonra.Yaptırdı canım normal çıktı herşeyi ilk evliliginden onun 5 yaşında kızı var ama sigarası var evet doktorumuz normal dedi sonuçlara artık bakalım aşılamaya verdik umudumuzu senin varmı tüp bebek vs . Denemelerin canım sizde bizim gibi bir şey yapmadınız mı daha ?
Hadi inşallah canım benim keşke bende biraktirabilsem benimkine ne güzel olurdu hadi bakalım güzel haberlerini bana ver mutlaka olur mu bakalım bu aydan ümidim var ezbere klomen kullandım yumurta kalitesini arttırmak ve büyütmek için eczaneden temin edip iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum kumar oynadım biraz birde pik günümü değerlendirdim namaz kıldık kuran okuduk Allah ol derse olur Arkadaşım sperm bozukmus yumurta yokmuş hiç fark etmez tek çaremiz duaCanim esimin spermde sorunlar vardi duzeldi cok sukur ama morfoloji biraz skntili halen doktor cok onemli degil bu asamada ama dedi sigara ve antidepran kullanimi degerler iyi de olsa dna ya hasar vermis olabilir dedi sperm sonuclari iyi de olsa sperm dna hasar testi mutlaka yapilsin dedi biz yaptiracagiz 2 hafta sonra.
Esim de suan sigarayi ve antideprasani birakiyor Allahin izniylr
Aynen oyle canim Rabbim vesile kilsij hepsini Allah yardimcimiz olsun bu ay ben de c life diye bir macun kullandim bir umut bakalimHadi inşallah canım benim keşke bende biraktirabilsem benimkine ne güzel olurdu hadi bakalım güzel haberlerini bana ver mutlaka olur mu bakalım bu aydan ümidim var ezbere klomen kullandım yumurta kalitesini arttırmak ve büyütmek için eczaneden temin edip iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum kumar oynadım biraz birde pik günümü değerlendirdim namaz kıldık kuran okuduk Allah ol derse olur Arkadaşım sperm bozukmus yumurta yokmuş hiç fark etmez tek çaremiz dua![]()
Evet o macunu çok duydum oda aklımda bakalım bende kullanmak istiyorum çok kalan var o macunla nasıl temin ettin macunu nereden aldın sipariş üzerine geliyor sanırım ?Aynen oyle canim Rabbim vesile kilsij hepsini Allah yardimcimiz olsun bu ay ben de c life diye bir macun kullandim bir umut bakalim![]()
merhaba tebrikler öncelikle Allah sağlıkla getirsin :)Hanımlar merhaba adetimden bir gün önce erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıktı. Adetim 2 gün gecikti ve kaset test yaptım böyle biraz silik çıktı kasıklarım agrıyor sanki adet olacak gibi anlamadım Hamile miyim??Eki Görüntüle 2886240
Evet ara ara kasıklarıma agrı geliyor. Bugün kadın doğuma gittim ultrasonla baktılar rahim duvarı baya kalınlaşmış ama kese daha görünmüyor. Doktor agrıların normal olduğunu söyledi ilk zamanlarda oluyormus. Dış gebelik yok dedi ve folik asit vitamin verdimerhaba tebrikler öncelikle Allah sağlıkla getirsin :)
Hala sancılarınız devam ediyor mu :)
Hayırlısı olsun canım benimde adetime 4 gün var ağrım yok normalde 10 gün önce hafif ağrım başlıyo ama bu kez yok bizde 3 aydır deniyoruz , test yapıcam sabah bakalımEvet ara ara kasıklarıma agrı geliyor. Bugün kadın doğuma gittim ultrasonla baktılar rahim duvarı baya kalınlaşmış ama kese daha görünmüyor. Doktor agrıların normal olduğunu söyledi ilk zamanlarda oluyormus. Dış gebelik yok dedi ve folik asit vitamin verdi
Ben ovilasyon testiyle gebe kaldım.Ovülasyon testi kullanın.eşinizde vitamin ve pekmez kullansın.Yüksek prolaktınle gebe kaldım üstelikPeki şey soracağım acaba gebelik için özel birşey yaptınız mı pekii![]()
Bende uzun zamandır ovulasyon yapıyorum yumurtlama çatlama hep görüyorum değerlendiriyorum.ama olmayınca olmuyor işteBen ovilasyon testiyle gebe kaldım.Ovülasyon testi kullanın.eşinizde vitamin ve pekmez kullansın.Yüksek prolaktınle gebe kaldım üstelik![]()
Cnm yumurta çatlamaya baslayınca bırlıkte olun ama öncesınde erkegın ıkı gun cinsellik yaşamaması lazım .spermi kaliteli olsun diye.ve ayakları duvara yasla birliktelikten sonra yarım saat kalkma.Bıde hormon testı yaptırdımmı acaba? Sızınde olur merak etme kafana takma .Takmayı bırakınca oluyorBende uzun zamandır ovulasyon yapıyorum yumurtlama çatlama hep görüyorum değerlendiriyorum.ama olmayınca olmuyor iştecanım maşallah size Allah bağışlasın
Eğer regl olmazsam haftaya vericem canımm dediklerinide nerdeyse hep yapıyorum inan bazen diyorum şu düşünceden kopsam gitsem ama olmuyor ki teşekkür ederim cevabın içinCnm yumurta çatlamaya baslayınca bırlıkte olun ama öncesınde erkegın ıkı gun cinsellik yaşamaması lazım .spermi kaliteli olsun diye.ve ayakları duvara yasla birliktelikten sonra yarım saat kalkma.Bıde hormon testı yaptırdımmı acaba? Sızınde olur merak etme kafana takma .Takmayı bırakınca oluyor
Ben şöyle düşünüp rahatlamıştım.En kötü ihtımal aşılama yada tüp bebek deneriz herseyın çaresi var dıye düşündüm .ve zamanı gelınce olcaktır dedim.öyle düşün stres çok önemli emin olEğer regl olmazsam haftaya vericem canımm dediklerinide nerdeyse hep yapıyorum inan bazen diyorum şu düşünceden kopsam gitsem ama olmuyor ki teşekkür ederim cevabın için![]()